hamileliğin ilk haftaları kahverengi lekeler??

selam canım bende 6haftalık hamileyim aynı sorun bendede oldu bende az biraz kan geldi doktorum olmaması lazım düşük tehlikesine girio dedi progestan die bi haf yazdı hala onu kullanıyorum çok şükür bi sorun yok bol bol uzanıyorum cok ayakta durmamaya bak gecenlerdede bi damla kahverengi akıntı geldi oda normalmiş oluyomuş genelde içini ferah tut Allahın izniyle alıcaz bebeklerimizi kucagımıza inşallah[/QUOTE]

MRB BENDE 6 HAFTALIK HAMİLEYİM DÜN GECE WC YE GİTTİĞİMDE HAFİF RENKTE KANAMA OLDUĞUNU GÖRDÜM KASIKLARIMDA HAFİF Bİ AĞRI VARDI BEBEK RAHİME YERLEŞİO OLABİLİR BENİMDE OLMUŞTU BÖYLE DEDİ ANNEM CİDDİ Bİ DURUM YOKTUR DEĞİL Mİ? DOKTORUNUZ DA MI NORMAL DEDİ?

Merhaba. Uc gun once hamile oldugumu ogrendim kan testi yaptirdim 95 cikti dun tekrarladim 146 ya yukselmis. Ancak bugun kahverengili yapiskan bir akinti oldu bu düsuk belirtisi mi? Henuz ultrasonda gorunmuyordu. Cok korkuyorum .lutfen cevap yazqrmisiniz bilgisi olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…