hamileliğin ilk haftaları kahverengi lekeler??

nopri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
50
9
86
arkadaşlar uzun uğraşlar sonu hamile kaldım şu an 6 haftalık hamileyim ama sevinemedim tam olarak.kahverengi lekeler hiç bitmiyor.iğneler serumlar şimdide evde yatıyorum işe de gidemedim ve kahverengiler tam bitti derken yeniden başladı.niye oluyor yaa.birde bebeğin kalp atışını henüz duyamadık.cumartesi gidicem doktora.bu kalp atışları ne zaman duyuluyor.benim gibi sıkıntı yaşayan oldumu lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim.

Mrb canım. ben 2 hafta önce kaybettim bebeğimi. evet o lekeler bebek yerleşirken rahimde kanama yapıyor ve olabiliyor.

geçmiş olsun canım benim üzüldüm.neden oldu ilk bebeğinmiydi

gecmis olsun canim benim ,isnaallah yavrun sana tutunur.ben 3 bebegimdede kalp atisini 6.haftada duydum,ama 8.haftada bile duyan varbelki seninki yerlesmeyle ilgili bi lekedir..cünkü kanamasi oldugu halde yavrusunu kucagina alan bi cok kisi var..

senin su an tek yapacagin sey dinlenmek...eger kromozomla ilgili bi sorun varsa zaten yapacak bisey yok,düsmeside hayirli olur..kanamaya dönmedigi müddetce korkma...ben leke ve arkasindan kanama ile 4 bebek kaybettim,birincisi mol gebelikti.ikincisini anlayamadilar.ücüncüsü ise kan pihtilasmasi yüzünden kaybettim.dördüncüsünü yerlesemeden kendiliginden düsük oldu....rabbimizden hayirlisini iste canim benim,o en dogrusunu bilendir..

Son düzenleme:

bende de var canım benim 5 haftalık çok korkuyorum bende.dr alttan baktı polip var bende muhtemelen ondan oluyo dedi.şimdiye kadar olmuyodu şimdi niye olsun bu polipten bilmiyorum.çok hareket etmemeye çalışsamda ediyorum ister istemez.Ama ben serum iğne falan kullanmadım sen lekelerden dolayımı kullandın

doğru söylüyorsun canım bencede herşeyin hayırlısı.allah sanada en kısa zamanda bi bebiş versin ve hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin..

amin nopricim..rabbim herseyin hayirlisini versin hakkimizda...

benim lekelerin dışında kasıklarımda filanda ağrı vardı birde benim hcg değerim biraz yavaş ilerliyordu birkaç serum birkaç iğneden sonra doktor tamam dedi hcg değerin düzenli artmaya başladı.ağrım filanda yok şimdi.sadece lekeler var işte.yatıyorum dinleniyorum hiçbir şey yok ama bi ayağa kalkıp dolansam bir yemek yapsam mesela hemen kahverengiler başlıyor.senin SAT neydi

Mrb canım. ben 2 hafta önce kaybettim bebeğimi. evet o lekeler bebek yerleşirken rahimde kanama yapıyor ve olabiliyor.

ayni sorun bende de var arkadaslar gecen hafta 6haftalik gebeligim icin kontrola gttim hersey yolundaydi kalp atislarini da dinledm cook guzel bir duyguydu ama kontrolden 3 gun sonra kahverengi lekenmem oldu ertesi gun cok cok az kan gelmeye basladi tuvalet kagidima ertesi gun camasrimi kirletecek kdr ck geldi ve gelmeye de devam ediyor bugn 3.gun dem ediyor bu arada lekelenmemin 2.gunu sabhtan doktruma gttim hersy normldi kalp atsilari gelisimi filn olablir dedi doktr 1kac gun dha gelebilir ddi ama hala geliyoor tecrubesi olanlar yda bir yerlerden biseyler duyanlar lutfen paylasin benmleee

merhaba arkadaslar benım bu ay cok degısık bı adet oldum normalde 3-4 gun suren adetım bu sefer 10 gun surdu ve hıc cok mıktarda gelmedı bı damla bı damla adetım bıtelı 10 gune yakın oldu bıtıgı gunden ıtıbaren halen devam adet kahve renklı lekelnmeler var ılk defa boyle bı sey oldu 2 gun once gebelık testı yaptım ama gebede degılım adetımın 3. gununde kadın dogum uzmanına muayene oldum herhangı bı gebelık gorunmedı olsa soylerdı doktorum sanırım. sizlerdede bu tarz sorunlar oldumu acaba bu lekenlenmenın sebebını bulamadım bı turlu.

8 Eylül.sabah kalktığımda hiç bişey yok.öğretmenim okula gidip geliyorum başlıyo lekeler.umarım bişey olmaz.hakkımızda hayırlısı.

tatlım, stres yapma bende 8. haftam biterken kalp atışını duydum senin gibi heyecan yapmıştım ama 9a kadar yolu var demişti doktor. neyse o telaş bitti bu sefer 9.haftada senin gibi kahverengi lekeler doktor istirahat et hemen dedi bir hafta yattım geçti gibi oldu ama yine başladı bu sefer acıbdm hastanesi prof. buldum hemen ona gittim. önce kanamnın lekelenmenin nedeni önemli dedi. bebekten veya rahimdenmi geliyor yoksa iltihapmı var diye. rahime baktı temiz bebek iyi herşey yolunda dedi içim rahat etsin diye smear testi yaptı oda temiz çıktı olabilir dedi dinlen dedi 2 güne geçti şimdi 18 aylık oldu oğlum. İnşallah seninde durumun böyle olacak . Hayırlı olsun bebeğin.

slm. bende aynı sorunu atlattım . 2 ay yattım doktorun demesiyle. şuan bebeğime kavusmaya 20 günüm kaldı :) rabbim hayırlısnı versin sen yat dinlen canım.

8 Eylül.sabah kalktığımda hiç bişey yok.öğretmenim okula gidip geliyorum başlıyo lekeler.umarım bişey olmaz.hakkımızda hayırlısı.

benimkide 5 eylül çok yakın birbirimize.bende öğretmenim 1 haftadır gitmiyorum okula raporluyum.hayırlısı yaa stres yapmayalım arkadaşların dedikleri gibi

çok teşekkür ederim.allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin oğlunu

slm. bende aynı sorunu atlattım . 2 ay yattım doktorun demesiyle. şuan bebeğime kavusmaya 20 günüm kaldı :) rabbim hayırlısnı versin sen yat dinlen canım.

teşekkür ederim canım dinleniyorum hayırlısı.sende sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah..

Kızlar 6. haftalarda lekelenme sornunu ben de yaşamıştım.Acile gittik düşük tehlikem olduğunu söylediler ve progestan verdiler 2 kutu kullandım günde 3 tane içtim.İlacı içtiğimde lekelenmem dururdu ama saatini biraz şaşıyım hemen lekelenme başlardı.Sakın moralinizi bozmayın çok iyi anlıyorum sizi yüreğim hep ağzımdaydı benim de hala her an herşey olabilir ama çok şükür 5 haftayı geçkindir bir sorun yaşamadık.Olumsuz düşünmeyin sakın psikolojik olarak da olmıycak şeylere sebep olabilirsiniz hep olumlu düşünün ve bol bol sırtüstü yatın 2 ay nerdeyse hiç oturmamıştım ben çoğunlukla yatıyordum.Bunlar olabilen şeyler hamileliği boyunca böyle olanlar var hatta her ay hala adet olanlar var hemen kötü düşünmeyin.

bende 4 ay once ogrenmıstım hamıle oldugumu ılk zamanlar hersey guzeldı sonra kahverengı lekelenmelerım basladı ama kanamam yoktu hemen doktora gıttık ılk bebegımdı korkuyordum halıyLe progestan verdı gunde 3 defa kullanıyodum doktor sadece wc gıderken kalkıcaksın hep yatıcaksın dedı hepsını yaptım dınlendım ılaclarımı kullandım ama hıc gecmedı lekeler 1 ay boyle devam ettı en sonunda sol tupumu patlattı bebeqım acıl amelıyatla alındı (( rabbım yazdıysa hersey olur ben ılacta kullandım dınlendımde yınede kaybettım bebeqımı ama stres cok onemlı beynınız boş olsun stres yapmayın eger ömrü varsa ne olursa olsun bebeklerımız bızı bırakmaz..

ay canım ya aynı sorunları yaşadım bende 2 ay yattım kursu bıraktım ev işi yapmadım. ilaç kullandım iğne oldum. hiç bi iş yapmadım kızıma kavuşmak için. çnkü 4 yıl olmustu ilk bebebğimdi kütajdan da çok korkuyodum rabbimin izniyle yavrum bırakmadı beni. şimdi sağlıklı ve 2 haftam kaldı kavuşmaya. sabredin kızlar o lekeler korkutmasın sizi kanama da olabilir. yavrularınız için yatın dinlenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…