arkadaşlar uzun uğraşlar sonu hamile kaldım şu an 6 haftalık hamileyim ama sevinemedim tam olarak.kahverengi lekeler hiç bitmiyor.iğneler serumlar şimdide evde yatıyorum işe de gidemedim ve kahverengiler tam bitti derken yeniden başladı.niye oluyor yaa.birde bebeğin kalp atışını henüz duyamadık.cumartesi gidicem doktora.bu kalp atışları ne zaman duyuluyor.benim gibi sıkıntı yaşayan oldumu lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim.
arkadaşlar uzun uğraşlar sonu hamile kaldım şu an 6 haftalık hamileyim ama sevinemedim tam olarak.kahverengi lekeler hiç bitmiyor.iğneler serumlar şimdide evde yatıyorum işe de gidemedim ve kahverengiler tam bitti derken yeniden başladı.niye oluyor yaa.birde bebeğin kalp atışını henüz duyamadık.cumartesi gidicem doktora.bu kalp atışları ne zaman duyuluyor.benim gibi sıkıntı yaşayan oldumu lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim.
gecmis olsun canim benim ,isnaallah yavrun sana tutunur.ben 3 bebegimdede kalp atisini 6.haftada duydum,ama 8.haftada bile duyan varbelki seninki yerlesmeyle ilgili bi lekedir..cünkü kanamasi oldugu halde yavrusunu kucagina alan bi cok kisi var..
senin su an tek yapacagin sey dinlenmek...eger kromozomla ilgili bi sorun varsa zaten yapacak bisey yok,düsmeside hayirli olur..kanamaya dönmedigi müddetce korkma...ben leke ve arkasindan kanama ile 4 bebek kaybettim,birincisi mol gebelikti.ikincisini anlayamadilar.ücüncüsü ise kan pihtilasmasi yüzünden kaybettim.dördüncüsünü yerlesemeden kendiliginden düsük oldu....rabbimizden hayirlisini iste canim benim,o en dogrusunu bilendir..
bende de var canım benim 5 haftalık çok korkuyorum bende.dr alttan baktı polip var bende muhtemelen ondan oluyo dedi.şimdiye kadar olmuyodu şimdi niye olsun bu polipten bilmiyorum.çok hareket etmemeye çalışsamda ediyorum ister istemez.Ama ben serum iğne falan kullanmadım sen lekelerden dolayımı kullandın
Mrb canım. ben 2 hafta önce kaybettim bebeğimi. evet o lekeler bebek yerleşirken rahimde kanama yapıyor ve olabiliyor.
benim lekelerin dışında kasıklarımda filanda ağrı vardı birde benim hcg değerim biraz yavaş ilerliyordu birkaç serum birkaç iğneden sonra doktor tamam dedi hcg değerin düzenli artmaya başladı.ağrım filanda yok şimdi.sadece lekeler var işte.yatıyorum dinleniyorum hiçbir şey yok ama bi ayağa kalkıp dolansam bir yemek yapsam mesela hemen kahverengiler başlıyor.senin SAT neydi
8 Eylül.sabah kalktığımda hiç bişey yok.öğretmenim okula gidip geliyorum başlıyo lekeler.umarım bişey olmaz.hakkımızda hayırlısı.
tatlım, stres yapma bende 8. haftam biterken kalp atışını duydum senin gibi heyecan yapmıştım ama 9a kadar yolu var demişti doktor. neyse o telaş bitti bu sefer 9.haftada senin gibi kahverengi lekeler doktor istirahat et hemen dedi bir hafta yattım geçti gibi oldu ama yine başladı bu sefer acıbdm hastanesi prof. buldum hemen ona gittim. önce kanamnın lekelenmenin nedeni önemli dedi. bebekten veya rahimdenmi geliyor yoksa iltihapmı var diye. rahime baktı temiz bebek iyi herşey yolunda dedi içim rahat etsin diye smear testi yaptı oda temiz çıktı olabilir dedi dinlen dedi 2 güne geçti şimdi 18 aylık oldu oğlum. İnşallah seninde durumun böyle olacak . Hayırlı olsun bebeğin.
slm. bende aynı sorunu atlattım . 2 ay yattım doktorun demesiyle. şuan bebeğime kavusmaya 20 günüm kaldı :) rabbim hayırlısnı versin sen yat dinlen canım.
arkadaşlar uzun uğraşlar sonu hamile kaldım şu an 6 haftalık hamileyim ama sevinemedim tam olarak.kahverengi lekeler hiç bitmiyor.iğneler serumlar şimdide evde yatıyorum işe de gidemedim ve kahverengiler tam bitti derken yeniden başladı.niye oluyor yaa.birde bebeğin kalp atışını henüz duyamadık.cumartesi gidicem doktora.bu kalp atışları ne zaman duyuluyor.benim gibi sıkıntı yaşayan oldumu lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim.[/QUO
selam canım bende 6haftalık hamileyim aynı sorun bendede oldu bende az biraz kan geldi doktorum olmaması lazım düşük tehlikesine girio dedi progestan die bi haf yazdı hala onu kullanıyorum çok şükür bi sorun yok bol bol uzanıyorum cok ayakta durmamaya bak gecenlerdede bi damla kahverengi akıntı geldi oda normalmiş oluyomuş genelde içini ferah tut Allahın izniyle alıcaz bebeklerimizi kucagımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?