• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğin ilk haftaları kahverengi akıntı

bluedarkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2023
1.424
767
43
Merhaba kızlar biz 5 haftalığa girdik bugün. 3 gün önce kesesini gördük. Dün çok ayakta kaldım gidip geldim. İlk defa kahverengi akıntı gördüm günlük pedi dolduracak kadar. Bugünde yürürken geliyor. Sizce riskli mi?

Merhaba kızlar biz 5 haftalığa girdik bugün. 3 gün önce kesesini gördük. Dün çok ayakta kaldım gidip geldim. İlk defa kahverengi akıntı gördüm günlük pedi dolduracak kadar. Bugünde yürürken geliyor. Sizce riskli mi?
Bende oluyodu baya riskliydi kanama alani olusmus kesenin etrafinda 12. Haftaya kadar yattim fitil igne vs kullandim. 14. Hafta tekrar basladi 20. Haftama kadar yattim

Ben doktoruma sordum kırmızı ve fazla akıntı görürsen riskli dedi kontrole gelmene gerek yok dedi günde iki kere duphaston kullanıyorm acaba başka bi doktora mı muayene olayım

Arkadaşlar başka fikir verecek yok mu acaba? Doktor gelme diyor bugünde aynı şekilde kanamam vardı günlük pedi dolduruyor. Korkuyorum ne yapacağımı bilemedim

Bende de oluyor 4 gündür 4+4 günlük hamileyim ben de. Az geliyor leke şeklinde ama bir türlü bitmiyor ilk gördüğümde geceydi sabahına doktora gittim beta verdim artış normaldi ama 2 doz progestan kullanıyordum 3 e çıkardı.

Bende de oluyor 4 gündür 4+4 günlük hamileyim ben de. Az geliyor leke şeklinde ama bir türlü bitmiyor ilk gördüğümde geceydi sabahına doktora gittim beta verdim artış normaldi ama 2 doz progestan kullanıyordum 3 e çıkardı.
Bende iki doz kullanıyorum

ben sehir dısındaydım kendi doktoruma görünemedim bu yüzden rastgele bir doktora gittim cıkarmakla iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum cünkü biseye bakmadan yükseltti dozu önlem olarak. Kahverengi akıntı dıs gebelik göstergelerinden biriymis ama senin kese görünmüs zaten endiselenmemeye calıs ve miktar artarsa hemen doktora görün bence. Kendi doktorun icini rahatlatmıyorsa baska birine de git

yarın gidicem. Bikaç kişi öyle düşük yapmış. Bebeğin kesesi aşağı kaymış falan. O yüzden çok korktum. 1 yıldan fazla uğraştık zar zor hamile kaldım. Şimdi buna da bişey olursa kahrolurum

Back