Hamileligin ilk aylarında oral iliski zararli midir?

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
Merhaba arkadaslar, biraz cekinerek de olsa konuya giriyorum. Ben henuz yeni hamileyim ve doktor iliskiye yasakladi fakat zorlanmiyosan olablr dedi. Biz iliskiyi cok aza indirdik fakat o dgl de esim cok istekli haliyle durmuyo. Böyle olunca oral iliskiye gidiyo sonumuz. Afedersiniz parmaklaryla ve agzyla tatmin ediyo beni bende onu ayni sekilde agzimla. Fakat parmaklaryla yaptktan sonra yanma oluyo bu normal mi? Zarari varmidir acaba? . Ilk gebeligim bu yüzden tectubesizim birde benim agzmla onu tatmin etmemin bebege zarari olabilir mi?

Sizin eşinize oral yapmaniz neden bebege zarar versin,sizin tarafinizda problem yok ama esiniz size yaparken yanma oluyorsa parmaklarini kullanmasin,afedersiniz dilini kullansin.

Bu soruyu doktora sorup doktor azarı yemenizi çok istedim bir an. bebekler oral ilişkinin ilgisi ne? Ciğer yiyince ciğer lekesi olur, Gül koklayınca Gül lekesi olur, zeytin yiyince beni olur hesabı mı düşündünüz?

Ağız sağlığınıza dikkat edin. Karşı taraf da Parmaklarına kayganlaştırıcı sürsün.
yaşlarınız çok küçükse gençlik ateşiniz sönmüyordur, zorlanmıyorsan yap gitsin demiş doktor. Biraz birbirinizle vakit geçirip öyle çocuk yapsaydınız keşke

22 yaşındaymışsın daha. Doktorun söylediklerini ben ayrı takarım mesela eşim ayrı titizlenir. Oral seksten bişey olmaz da elle dokunulması ne bileyim yine istemezdim. Bizde hiç olmadı mesela hala yok kardeş gibi yaşayıp doğum sonrası hayali kuruyoruz

Oral iliskidense dikkatli bir şekilde yapılan vajinal ilişki daha az zararlı bence,oral iliskide orgazm daha güçlü oluyor bence
Kaç haftalık hamilesiniz,kanama vs yoksa dikkatli bir şekilde sakince yapmanızda sakınca olmaz

Sizin eşinize oral yapmaniz neden bebege zarar versin,sizin tarafinizda problem yok ama esiniz size yaparken yanma oluyorsa parmaklarini kullanmasin,afedersiniz dilini kullansin.
Internetten arastrdigim bi sayfada hamilelikte anne enfeksiyonlara karsi daha savunmasz oldugu icin zararli yaziyordu. Bu yuzden sorma geregi duydum

Doğumda cinsel ilişkinin zararı yok ki hatta daha zevkli, tanı kadın dogumcu yasaklamadikca, o da riskli durumlarda yasaklamaz mi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…