2 gündür günde 3 tane yiyiyorum birsey olmaz dgl mi, korktum bi an yaErken dönemde düşüğe sebep olabilir. Günde bir tane yiyin. Son aya girdiğinizde günde 5 tane yiyin. Doğumu kolaylaştırır Allahın izniyle.
Bende kanszlk vardi ve bana bunun icin hurma yemem tavsiye edildi. Bu yüzden yemeye baslamistim ama birdaha kesinlikle yemeyecegim son aya kadarİlla olacak diye bir şey yok. Tecrübe de etmedim. Duyduklarım bu yönde.. çünkü doğumu kolaylaştırma faydası var. Rahime açılma etkisi veriyor. Neden yiyorsunuz sevdiğinizden mi faydası olur diye mi?
Kasigim hafiften agrimaya basladi yedkten sonra . Bu gün ikinci günun yiyorum . Allahim bebegime bsy olmasnKansızlık için çekirdekli siyah üzüm yiyin keçiboynuzu pekmezi yiyin ama hurma bence daha yemeyin
Normal bir kişiye fayda eder ama gebeye uymaz bu formül. Bazı bitki çayları da öyledir. Maydonozu çok yemeyin mesela o da düşüğe sebep olur.Bende kanszlk vardi ve bana bunun icin hurma yemem tavsiye edildi. Bu yüzden yemeye baslamistim ama birdaha kesinlikle yemeyecegim son aya kadar
Şeker karıştırılmamış pekmez, has pekmez en güzeli ve siyah kuru üzüm.Kansızlık için çekirdekli siyah üzüm yiyin keçiboynuzu pekmezi yiyin ama hurma bence daha yemeyin
Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim. Cunku farkettm de evde olanlar sizin bahsettiginz sekilde parlak olanlarmis. Onlari esime yedirecegimNormal bir kişiye fayda eder ama gebeye uymaz bu formül. Bazı bitki çayları da öyledir. Maydonozu çok yemeyin mesela o da düşüğe sebep olur.
Son ay günde beş tane iyi yıkanmış yersiniz. İri güzel hurma alın. Madjool cinsi. Küçük ince ve dışı parlak olanları şekerli sıvıya batırıyorlarmış satmak için. Bir de insta nız varsa Erdem Öner e bakın. Hurmayı sterilize etmeyi anlatıyor. Ben ramazanda yaparım bir kutu hurmayı. Tertemiz yerim. Yarasalar dadanırmış hurmalara dezenfekte etmek lazımmış.
Şimdiden sağlıklı doğum dilerim.
Pekmeze su katmadam kesinlikle tuketmeyjn demisti bi yakinim acaba dogru muŞeker karıştırılmamış pekmez, has pekmez en güzeli ve siyah kuru üzüm.çayı kahveyi azaltacağınız için kansızlık azalacaktır. Birde deterjan değdirmeyin ellerinize. Kalın temizlik eldiveni alın. Deterjanlar da çok kansızlık yapıyor. Yumuşatıcıyı kesmenizi öneririm. Deterjanı da oldukca az atın. İçeriğinde az kimyasal olan deterjana geçin. Tenimize değdikçe hep özellikle kadınlarda kansızlıkta etkisi varmış. Bulaşık makinanıza parlatıcı değil sirke koyun.
Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim. Cunku farkettm de evde olanlar sizin bahsettiginz sekilde parlak olanlarmis. Onlari esime yedirecegim, ben son ayda dedignz hurmalrdan tuletecegm
Hic duymadım. Bir tatlı kaşığı ağzına alıp suyla yutmak iyi olabilir. Zaten hasını bulursan yoğun ve şekerli olur. Şekeri geniz yakar. Çok tüketemezsin. Azı bile faydalıdır.Pekmeze su katmadam kesinlikle tuketmeyjn demisti bi yakinim acaba dogru mu
Ablamn komsusu satiyodu, gerci bu vakitte yapmiyolarmis ama ben tanidigim diycem elinde ne varsa versinHic duymadım. Bir tatlı kaşığı ağzına alıp suyla yutmak iyi olabilir. Zaten hasını bulursan yoğun ve şekerli olur. Şekeri geniz yakar. Çok tüketemezsin. Azı bile faydalıdır.