hamileliğin ilk aylarında geçirilen nezle-grip

madame wuu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
216
237
Kızlar günaydın dünden beri boğaz şişliği, yanması, burun akıntısı, günde nerdeyse 100 kere hapşurma ve vücudumda aşırı bir kırgınlık var Eczaneden gargara aldım ama prospektüsünde hamileler kullanmasın gibi yazmış bir şeyler; sirkeyle gargara yaptım gece ama bir faydası yok İşin kötü tarafı sabahtan akşama kadar işyerindeyim ve buradaki herkes ben gibi hasta
İlaç almak da istemiyorum. Benim gibi hamileliğinin başlarında nezle-grip geçirmiş olanlar var mı? Neler yaptınız, neler kullanıyorsunuz?

Ben geçirdim tuzlu su yapıp burnuma çekmemi söylemişti doktor. 1lt kaynatıp soğutulmuş suyu 1 tatlı kaşığı tuzdu sanırım. Ya da direk eczaneden de alabilirsin. Sakın bitki çayı içme.

Ben geçirdim tuzlu su yapıp burnuma çekmemi söylemişti doktor. 1lt kaynatıp soğutulmuş suyu 1 tatlı kaşığı tuzdu sanırım. Ya da direk eczaneden de alabilirsin. Sakın bitki çayı içme.
doktorum her gün ıhlamur içmemi söylemişti daha ilk muayenemizde hastalık durumlarım yokken bile. Akşam eve gidince deneyeceğim çok teşekkür ederim.

Ama benim doktorum ıhlamuru yasaklamıştı rahimde kasılmalara sebep oluyor diye hepsi ayrı telden çalıyor bu doktorların :))
Canım bal doğal antibiyotiktir ballı süt yap ılık olsun ama sıcak olmasın içine az bişi tarçın koy iç tarçın enerji verir süt içemiyosan su da olur

akşam eve gider gitmez yapacağım canım çok teşekkür ederim. Ihlamuru bir süre askıya alıyoruz o zaman n'olur n'olmaz :)

Benim geçen hafta bademcik şişmesiyle başladı doktorumu aradım hamilelerin kullanabildiği organik boğaz spreyi imumax verdi bepanthen pastil verdi birde çok ağrı ve ateşin olursa minoset 2 adet içebilirsin günde dedi minoset hiç kullanmadım diğerlerini 3 kez 2 gün kullandım çok şükür şimdi birtek burun akıntım kaldı.Bu arada ılık su içine bal ve limon sıkarak içebilrsin her tür bitki çayı yasak birde sırtınıza viks sürüp yatın terleyin buda iyileştirebilir ben bunları yaptım ama yinede herkes kendi doktoruna danışmalı.Bana iyi gelen size kötü gelebilir.Geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim. Burun akıntınız da bir an önce geçer inşallah, Allah cümlemize şifa versin. Bebişlerimiz sağ salim kucağımıza alalım

Bende cok ciddi gecirmistim ama sakin bitki cayi icme zencefil alipceviz buyulugunde rendeleyip sugunu sik ve icine 1 limon sik sabah aksam ic hem bogazina iyi gelir hemde rahatlatir zencefilin bi sakincasi yok demisti doktorum birazda bal koy icine gecmis olsun ilac sprey falan kullanmamaya calis bence kizim 1.5 yasinda 2.5 senedir hic ilac icmiorum zencefille tedavi ediyorum kendimi hep ona gececek diye kiyamadigimdan

fazla zencefil tüketmenin de tiroide zararları var diye duydum ama siz yine ona da dikkat edin. çok sağolun :)

Ben de grip olmuştum cnm geçen hafta akşamları ıhlamur içtim limon mandalina yedim Çabuk atlattım. Sende dr un tavsiyesine uy inş. ☺ iltihap sökücü bitki çayları var malum bildiğimiz onlardan içme. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…