Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlaşılan kimsecikler yok ilk ben yazaym o zaman alkisalkisalkis 15+4 günlük hamileyim. sabahları mide bulantım oluyor ve çok fazla uyuyorum. yememe içmeme dikkat etmiyorum hamur işlerini çok seviyorum dr.um elevit verdi ama hiç kullanmadım. dr.a gitmek istemiyorum ama hemen hemen her hafta bi problem çıkıyor(kanamalar vs)şimdiye kadar 1.5 kilo aldm. gayegaye senin nasıl geçiyor hamileliğin?
benimde gayet ii geçti midem bulantılarım olmadı uykularım gayet iyiydi aşermedim ilk aylarda fazla kilo almadım ceviz kayısı avya çok yedim şuan 32 haftalığım gayet ii çok şükür uykularımdada sorun yok sadece kaburgalarıma batıyo oda sırt ağrısı yapıyo sağlıklı olsunda yapsın oğlum benim dayanıcaz artık.
bende şaşırıyorum valla dönerken birden kramp giriyor karnıma bebeğe birşey olacak die çok korkuyorum. döndüğüm tarafa geliyor sanki bebek. orada bi sertlik oluyor hemen elimi götürüp yokluyorum orada mı acaba diye eşimde kızıyor rahatını bozma diyorlmaz:
ben hep soluma yatıyom sola yatınca daha ii kan dolaşımı oluyomuş hem bizm içinde basur oluşumunu önlüyomuş sola yatmak yüz üstü yatılmıyo zaten yatınca oda istemiyo tekmeliyo sağa yatıyom bazen ama genelde sağda batma oluyo benim kaburgamda o yüzden sola yan dönüp yatıyom bacaklarınızın arasına yastık koyupta yatabilirsiniz ama ben rahat edemedim arkadaşlar.
bende zayıftım.36 beden hadi çok nadir 38 beden giyordum.. şimdi ise oooo :))
günde birtane yumurta yiyorum. süt yerine genelde yoğurt yiyorum..