Gebeliğe Hazırlık Hamileliğin ilk 3-4-5. Haftalarında tatil yapmak sorun olur mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eşimle yaz tatili için gezmeyi düşünüyoruz ilk tatilimiz olacak yumurtlama günlerim Haziran 30 Temmuz 1-2-3 civarı. Ben bu tarihlerde hamile kalsam Allah nasip ederse tabi bir hafta sonrasında 15-20 günlük tura çıksak acaba tehlikeli olur mu yoksa hamileliğin daha ilk haftaları olacağı için sıkıntı olmaz mı düşünceleriniz öğrenebilir miyim ? Tabi o sırada hamile kalırsam ancak tatil esnasında öğrenmiş olurum. Temmuz başında hamile kalmak istememin sebebi öğretmenim Doğumu 2.dönem ortalarına denk getirebilirsek çok güzel olur öyle düşündüğüm için. Yoksa sizce önce Temmuz’da gidip tatil yapıp rahat rahat sonra hamilelik için Temmuz sonu gibi mi deneme yapsak çok kararsızım.Bir de aklımda şu var hemen olmayabilirmiş ilk denememiz olacak acaba ertelemeyip denesek mi 😕
Canım bunlar biraz hurafe aslında riskli gebelik olmayan herkes tatilini yapabilir özellik ilk haftalarda daha iyimiş ama dikkat etmen gereken doktorumun dediği , havuzdansa denizi tercih et ve atlama zıplama çok fazla , yüzme çocuk içinde iyidir dedi ben de gideceğim temmuzda içim rahat çok şükür pozitif doktorun yararı🍀

Canım bunlar biraz hurafe aslında riskli gebelik olmayan herkes tatilini yapabilir özellik ilk haftalarda daha iyimiş ama dikkat etmen gereken doktorumun dediği , havuzdansa denizi tercih et ve atlama zıplama çok fazla , yüzme çocuk içinde iyidir dedi ben de gideceğim temmuzda içim rahat çok şükür pozitif doktorun yararı🍀
Hep pozitif insanlara denk gelsek teşekkür ederim yorum için inşallah hayırlısıyla hamile kalırım da güzel geçer

Back