G gulosss Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2014 198 23 34 6 Ağustos 2015 Konu Sahibi gulosss #1 Hamileligin 7. Haftasi bel agrisi normal mi birde halsizlik var ama agir is yapmadim korkuyorum bide ikiz hamilesiyim
Hamileligin 7. Haftasi bel agrisi normal mi birde halsizlik var ama agir is yapmadim korkuyorum bide ikiz hamilesiyim
G gamzecglyn Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2015 4 2 38 22 Ağustos 2015 Konu Sahibi gulosss #2 Bu haftalarda rahim büyüdüğü kalinlastigi ve kese yerleşmeye çalıştığı için regl tarzı kasik sancıları ve bel ağrıları gayet normaldir gulosss .!.: Hamileligin 7. Haftasi bel agrisi normal mi birde halsizlik var ama agir is yapmadim korkuyorum bide ikiz hamilesiyim Genişletmek için tıkla...
Bu haftalarda rahim büyüdüğü kalinlastigi ve kese yerleşmeye çalıştığı için regl tarzı kasik sancıları ve bel ağrıları gayet normaldir gulosss .!.: Hamileligin 7. Haftasi bel agrisi normal mi birde halsizlik var ama agir is yapmadim korkuyorum bide ikiz hamilesiyim Genişletmek için tıkla...
G gulosss Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2014 198 23 34 22 Ağustos 2015 Konu Sahibi gulosss #3 Tesekkur ederim cvp verdiginuz icin