Yani evet ilk aylara gore bende rahatim ayrintili ultrasona girdiniz miuykusuzluk var bıde burun tıkanıklıgı oluyor sımdılık :)
ılk aylara gore daha rahatım ama
evet gırdımYani evet ilk aylara gore bende rahatim ayrintili ultrasona girdiniz mi
Ayy kiyamam yaa biz de hafta sonu gircez bakalim merak ediyorum neler olacakevet gırdım
ayynııı ben
dogsada yesek dıye beklıyorum
ahsen hanım gelıyorAyy kiyamam yaa biz de hafta sonu gircez bakalim merak ediyorum neler olacaksenin kiz mi erkek mi ;-)
allah esırgesın yaa...Ewet canim normal benimde oyle bazen bi tarafa toplaniyo orda bi sislik oluyo bazende bi vuruyo asagi dogru itiyo ayagiyla canimi yakiyo hatta ben kizim yapma annecim rahat dur diyorum sanki sozumu dinliyo 2 dk ka sonra normal e geciyo
Amin canim insallah rabbim herkezin kucagini doldursunallah esırgesın yaa...
saglıklı sıhhatlı kucagımıza alalım ınsallah
ısteyen herkesede nasıp olsun
Canim onlar normal diyo doktorlar benim doktorum olcak onlar dedi sikma canini dedi sende uzulme bebegini strese sokma tatlimbel ve kasık agrıları ama dınlenince geciyor, bol bol endise, belirsizlik, korku, heyecan...
Canim onlar normal diyo doktorlar benim doktorum olcak onlar dedi sikma canini dedi sende uzulme bebegini strese sokma tatlimayrintili ultrasona girdin mi
Hmm anlafim cnm hayirlisi insallah.evet bakalım herseyın hayırlısı. Henuz ayrıntılı ya girmedim, ay sonu insallah