Kızlar hepinize çok büyük geçmiş olsun Allah bir daha kötü şeyler yaşatmasın. Benimde çok hoş geçmedi ilk zamanlar. Hamile olduğumu öğrendikten 1 ay sonra Ankarada deprem oldu, ben Kocaeli depremini yaşadığım için çok panikledim, geceleri uyuyamıyordum sürekli ağlıyordum tam atlattım derken evimize hırsız girdi ve bütün altınlarım çalındı. Ben yine çok ağladım o evde duramayacağımıza karar verdik ve ev bizim olmasına rağmen kiraya verip kiraya çıktık. Bu sırada bir haber geldi kayınvalidemin kalbi durmuş, hastaneye gidence çalıştırmışlar ama beyin hücreleri ölmüş. 10 gün kadar bitkisel hayatta makinelere bağlı yaşattılar ama sonra kaybettik, çok stresli günler yaşadık. Tam bunuda atlatıyoruz derken ayrıntılı ultrasonba bebeğimin bağırsaklarında parlama görüldü. Bunun down sendromlu bebeklerde görüldüğü ve amniyosentez yapılması gerektiği söylendi. Yaptırdım ama bekleyiş çok stresliydi, tam sonuç temiz çıktı diye sevinirken bu seferde bu parlama kistik fibroz hastalığından kaynaklanabilir dediler tekrar test yapılacak dediler aynı stresi sonuç gelene kadar 15 gün daha yaşadım. Allahtan sonuç temiz geldi. Bu arada hamileliğimin 4. ayında mutfakta çok şiddetli düştüm, resmen takla atıp yere çakıldım korkudan ellerim ayaklarım titredi çok ağladım, kalçam mosmor olmuştu. Artık paranoyak olmuştum her an kötü bişey olacak hissiyle dolanıyordum, uyuyamıyordum. Doktor böyle giderse bebeğe zarar vereceksin dedi ve bana 1 hafta rapor verdi, evde dinlendim. Bu aralar çok şiddetli çatı ağrısı dışında bir sorunum yok çok şükür, onuda yarın doktora soracağım, akşamları ağrıdan ağlıyorum artık, sağdan sola dönemiyorum, işe gelirken işkence çekiyorum. Allah bir daha hiçbirimize sorun yaşatmasın, güzel Allahıma hergün dua ediyorum. Beterin beteri var, bunlarla atlattığıma şükrediyorum ama annelik çok zormuş bunu gerçekten çok iyi anladım.