Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Hamileliğimin son ayındayım ve biraz korkuyorum

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
slm arkadaşım bende 6 aylık hamileyim benide korku sarmaya başladı feci korkuyorum eşimde evde olmuyo 3vardiya çalışıyo ne annem babm var yanımda nede eşimin ailesi yapayalnız kalıyom ve benim gittiğim hastahane 1 saatlik yolda ya yetişemesem daha bir sürü korku içinde hayırlısını istiyom allahtan başka çarem yok

kızlar sanırım ilk bebeklerınız allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsın de okadar cabuk olmuyo inanın öyle suyum geldı doğum basladı dıye bişy yok yanı tek önemlı olan soğukkanlı olmak

sanırım herkes aynı hamilelik = korku demek faliba benim yaşadığım kprkuları duyan fenalık geçiriyodu ya doğuramazssam ya içimde bişey olursa ya anestezi alıp bayılamazsam ya ayılamazsam vs vs şimdi tek korkum bebeğime yetebiliyomuyum oldu umarım sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza inanın o gelince bitiyo herşey tüm sıkıntılar tüm korkular rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın rabbime emanet ediyorum şimdi kuzumu

ben de sizin gibi korkularla beklemiştim ama bekle Allah bekle bir türlü gelmedi.doğum yaptığım gün hastaneye yürüyerek gittim(yaklaşık yarım saat) hiç sancım yoktu.suyum bile gelmedi.üstelik artık 42.haftaya girecektim bir gün sonra.açılmam da olmadı.suni sancı verdiler de öyle doğurdum o da 7 saat sonra yani. hiç korkmayın kızlar.bebek geleceğine yakın sinyal verir.öyle ilk sancıda hemen çıkıvermez.onun yolu da uzun ve zorlu bir yolculuk.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

ama ama ama yaaaaaaaaaa öyle doğuranlarda var rüyalarıma kaçıyo artık okadar korkuyorum üstelik benim miniğim yaşıtlarından önde gidiyo doktor böyle devam edersen doğuramazssın dio iyice korktum

ama ama ama yaaaaaaaaaa öyle doğuranlarda var rüyalarıma kaçıyo artık okadar korkuyorum üstelik benim miniğim yaşıtlarından önde gidiyo doktor böyle devam edersen doğuramazssın dio iyice korktum

canım benim bebişim 10 gün önde gediyodu 15 gün sonra sezeryanla geldi oda ben normali beklemeye kararlıyken doktorum artık doğuramazsın iri bi bebek dedi o karar verdi sezeryana kaç kez doğuruyorum diye hastanede aldık ama gelmedi gelmedi hatta 5 cm açık halde gezdim kaçgün yok korkma yani bebek önd gidebilir bu erken gelecek anlamına gelmez anne babanın fiziksel kaqltımsal özellikleri önemli türk bebeklerinin çoğu iri oluyo yapacak bişey yok

mrb kızlar...
benim eşimde vardiyalı çalışıyodu ve hastane 45 dk uzaklıktaydı hamileliğimde...

hiiiççç korkmayın bebiş öle ilk sancıda pıt diye doğmuyo yani...öle su gelince falanda hemen doğmuyo.doktorum su geldikten sonra doğuma en az 4-5 saat var demektir demişti.
benim suyum gelmedi.8 saat sancı çektikten sonra doğdu kızım normal doğum yaptım bende...

sadece sakin olmak gerekiyor..ben sancım başladıktan sonra duş aldım yattım uyudum.önce 15dk araylaydı.uyuyodum sancı gelince kalkıp saate bakıyodum kaç dk geçmiş diye.. (bende baya soğuk kanlıymışım)
en son 5dk arayla sancı olmaya başlayınca yola çıktık hastaneye gitmek için.
gittiğimizde 7 cm açıklık varmış ama 3 saat hastanede bekledik doğumu...

demem oki öle çabucak olmuyo bu iş..içinizi rahat tutun.
Rabbim herşeyin hayırlısını verir inşallah.Allah yardımcınız olsun...

Kesinlikle sana katılıyorum. doğum öyle pat diye olan bir şey değil. benimde suyum geldi duşa girdim hastaneye gidecek çantamı hazırladım inanın güleceksiniz belki ama bilgisayarda oyun bile oynadım zaman geçsin diye. çünkü ilk sancı yarım saatte bir giriyordu ve 30 saniye sürüyordu dört saat sonra sancı 7 dakikaya indi eşimi kaldırdım ben doğuruyorum dedim o kadar soğuk kanlıydım ki eşim bana kahvaltı yapıpta gidelim dedi tabi hemen çıktık evden hastaneye gittim 2 saat sonra bebeşimi elime aldım. Bence hiç korkma ve düşünmemeye çalış Allah kolaylık veriyor inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…