Gebeliğe Hazırlık Hamileliğimin ilk ayı ve çok sancım var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asyaatmc12

Kocasının miniğii.. :)
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2017
23
10
3
27
1 ay 2 günlük hamileyim, ve 1 haftadır çok sancım var çok korkuyorum bebeğe birşey olacak diye. Hoş daha içimde bebek olduğu pek denilemez ama Bu sancı adet sancısı gibi, birde ara ara girip çıkıyor. Belim çok ağrıyor kasıklarıma ağrı giriyor. Ve geceleri bile ağrı oluyor. yarın doktora gideceğim lakin korkuyorum. Bilen var mı bu durumu. Sancım cidden çok :'((

Merhaba ilka zamanlar benimde adet ağrısı gibi ağrılarım oldu yerleşmeye çalışıyordur bebişiniz endişe etmeyin çok yorulmayın agır kaldırmayın doktor gerekli açıklamaları yapacaktır zaten

Bu sancılar çok normal çünkü bebis rahime yeni yerleşti ve gelişiyor. Aynısı ben de yaşadım. Afedersiniz cırcır olmuş gibi sancılar giriyordu. Ben de çok korkmuştum ilk gebeliğimde. Ama normal..
Merak etmeyin.

Ama hergün geliyor bu sancı 1 saate bir oluyor. Ayağa Kalkınca daha çok oluyor normal mi?

Ev
İlk gebeligim biraz korku ve endişe var acıkcası. Hergün sancı girmesi ve beni gerçekten korkutuyor yani baya acı çekiyorum ondan korkuyorum bu kadar şiddetli olurmu diye

Ama hergün geliyor bu sancı 1 saate bir oluyor. Ayağa Kalkınca daha çok oluyor normal mi?
Bi doktora görünün muayene olun, içiniz rahat etsin. Ben 3 aylik hamileyim ayağa kalkınca şu an bile karın ağrım var. Ama herşey yolunda diyor doktor. Aşırı ağrıniz varsa doktora gitmekte fayda var yine de.

Yarın doktora gittiğimde her sey ortaya çıkar zaten bakalım peki sizin karnınız belirginleşmeye başladımı

Doktor progestan yazar kasik agrisini azaltiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…