Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. Gebelik haftasına kadar ilaçlar ya hep ya hiç mantığı ile etkilermiş. Zararı olduysa düşük ile sonuçlanıyormuş. Kanamanız felan yoksa etkilenmemiştir. Yine de doktorunuza söylemeyi ihmal etmeyin. Gebelik haftası son adet tarihinden hesaplanır. Yani siz şuanda 1 haftalık hamile değilsiniz.Başına gelen var mı lütfen çok korkuyorum 1.haftasında majezik içmiştim başına gelen var mı böyle bi şey
Yani bilmiyorum gerçekten ama yumurtlamadan sonraki 1.haftada içtim diyim o zaman5. Gebelik haftasına kadar ilaçlar ya hep ya hiç mantığı ile etkilermiş. Zararı olduysa düşük ile sonuçlanıyormuş. Kanamanız felan yoksa etkilenmemiştir. Yine de doktorunuza söylemeyi ihmal etmeyin. Gebelik haftası son adet tarihinden hesaplanır. Yani siz şuanda 1 haftalık hamile değilsiniz.
3 haftalık yani. Bende 3 haftalıkken augmentin içtim. Doktor hemen kana geçmez demişti. Ama gebelik kategorisi b grubuydu antibiyotiğin. Bebek için tehlikeli grupta değil. 1 hafta sonra kese gözükür. Doktora bir sorun. İlacın zararı olursa direk düşük olur. İlaç etkilemediyse düşük olmaz ve zihinsel bir zararı da olmaz. Kalbinizi ferah tutun. Bence sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Yani bilmiyorum gerçekten ama yumurtlamadan sonraki 1.haftada içtim diyim o zaman
Yani zihinsel bir şey falan olur mu acaba ilerde
Majezik hangi grupta acaba çok mu ağır bir ilaç3 haftalık yani. Bende 3 haftalıkken augmentin içtim. Doktor hemen kana geçmez demişti. Ama gebelik kategorisi b grubuydu antibiyotiğin. Bebek için tehlikeli grupta değil. 1 hafta sonra kese gözükür. Doktora bir sorun. İlacın zararı olursa direk düşük olur. İlaç etkilemediyse düşük olmaz ve zihinsel bir zararı da olmaz. Kalbinizi ferah tutun. Bence sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Gebelik kategorisi c. Gebelikte kar zarar ilişkisine göre kullanılabiliyor. Tabi majezik için bilemem.Majezik hangi grupta acaba çok mu ağır bir ilaç
Çok teşekkür ederim inşallah
Canım ben bilmeden antibiyotik kullanıyordum bir şey olmadı içini rahat tutBaşına gelen var mı lütfen çok korkuyorum 1.haftasında majezik içmiştim başına gelen var mı böyle bi şey
Merhaba, ben de auralı mıgren var ve hamıle oldugumda hormanalrın da etkısıyle her gun majezık ıcmıstım. Hamılelıgımı bılsem içmezdim tabiki. ama henuz kandan beslenmıyor bırşey olmayacak ınsALLAH. üzülmeyin saglıkla alın kucagınıza.Başına gelen var mı lütfen çok korkuyorum 1.haftasında majezik içmiştim başına gelen var mı böyle bi şey
Merhaba hiç korkmayın Allah’ın izniyle inşallah birşey olmaz kendimden örnek vereyim hamile olduğumu bilmeden 1 kutu antibiyotik MR röntgen ağrı kesici iğne cipro ilaç çok korkmuştum ağlamıştım günlerce ama bebeğim şuan 10 aylık hamd olsun ki bir sıkıntısı yokBaşına gelen var mı lütfen çok korkuyorum 1.haftasında majezik içmiştim başına gelen var mı böyle bi şey