S sewalllll Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2024 1 0 1 27 30 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sewalllll #1 İki oğlum var iki hamileliği hiç bilmedim ama bu hamileliğim çok zor geçiyor hep uyku hali ve halsizligim var cinsiyeti farklı mıdır
İki oğlum var iki hamileliği hiç bilmedim ama bu hamileliğim çok zor geçiyor hep uyku hali ve halsizligim var cinsiyeti farklı mıdır
S sevgiee Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 297 155 18 38 30 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sewalllll #2 sewalllll .!.: İki oğlum var iki hamileliği hiç bilmedim ama bu hamileliğim çok zor geçiyor hep uyku hali ve halsizligim var cinsiyeti farklı mıdır Genişletmek için tıkla... İnşallah farklıdır fakat iki çocukla yoruluyorsunuzdur , bir de üçüncü gebelik biraz daha zor oluyor sanki. Kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum. Kız bebekte uyku hali fazla olur derler. Bakalım ne olacak
sewalllll .!.: İki oğlum var iki hamileliği hiç bilmedim ama bu hamileliğim çok zor geçiyor hep uyku hali ve halsizligim var cinsiyeti farklı mıdır Genişletmek için tıkla... İnşallah farklıdır fakat iki çocukla yoruluyorsunuzdur , bir de üçüncü gebelik biraz daha zor oluyor sanki. Kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum. Kız bebekte uyku hali fazla olur derler. Bakalım ne olacak