Ben 5-6 haftalık hamileyim, daha doğrusu hamilemiyim onu bile söylemedi doktor. İlk önce ultrasonla baktı, 6cm lik kist varmış sol tarafımda, sonra bebeğin kesesine baktı o da yuvarlak değil, kenarları yamuk yumuk birşey, hiç düzgün değil yani. Sonra kan testi yaptı, progesteron 16 çıktı, beta hcg:10685 çıktı.
Tahlil sonuçlarımla ultrason uyuşmuyomuş.EE sonuç ne dedim, hamilemiyim, değil miyim, sorunlu bir gebelik olabilir dedi.Hiç bir şey anlamadım kızlar, lütfen biliyorsanız bana yardımcı olun,bir de konyaya yeni taşındık, başkent hastanesine seçil hanıma gittim, pek açıklama yapmadı bana, bildiğiniz iyi bir doktor var mı, yoksa ben bu doktora devam edeyim mi, cuma günü yine gel dedi, değerlerime tekrar bakacakmış.
Evet en iyisi öyle yapmak canım..bence başka bir odktora daha git
bu doktorlara da hiç güven olmuyor ya, inşallah benim de sorunsuz bir gebelik olur.bana da dr baktı ultrasonda görünmüyor dedi,bhcg 500 falandı değer düşük dedi,dış gebelik dedi ayy nrler neler...öldüm dirildim,osnra baska dra gittim ne kesesi yokmus var işte burada bebeğin dedi,ama ben hep dua ettim,şimdi bıcırık kızım yanımda cığlık atıyor,sen de hayırlısıyla al bebeğini kucagına cnm.
Ben de emel hanımdan randevu alacaktım ama çok sonraya yer var dediler. Peki her seferinde muayne ücreti veriyormuyuz.Biraz fazla geldi başkentin ücretleri.[/QUO
canım bende ilk 10 martta gittim.dr 30 unda tekrar gel dedi.cuma tekrar kontrolümüz var.yani 20 günsonra gitmiş olacam.fiyat konusunda sana katılıyorum biraz yüksek.geçen hafta drun istediği kan idrar tahlillerine 47 tl verdim.ssk olduğu halde birde olmasa düşün yani...cuma gidecem bakalım bence büyük ihtimalle tekrar muayene parası alacaklar... yinede bilemiyorum cuma öğrenmiş olacam
Aman Allah korusun, böyle bir şeyin vicdan azabı öldürür insanı. İnşallah herkes hayırlısıyla alır bebeğini kucağına..Off off..Bence de tek dr a bağlı kalmayın...Bazı kadın doğum dr.larının ultrason hakimiyeti çok zayıf...Sağlıklı bebekleri almaya kalkıyorlar Allah korusun !!!
Ben de emel hanımdan randevu alacaktım ama çok sonraya yer var dediler. Peki her seferinde muayne ücreti veriyormuyuz.Biraz fazla geldi başkentin ücretleri.[/QUO
canım bende ilk 10 martta gittim.dr 30 unda tekrar gel dedi.cuma tekrar kontrolümüz var.yani 20 günsonra gitmiş olacam.fiyat konusunda sana katılıyorum biraz yüksek.geçen hafta drun istediği kan idrar tahlillerine 47 tl verdim.ssk olduğu halde birde olmasa düşün yani...cuma gidecem bakalım bence büyük ihtimalle tekrar muayene parası alacaklar... yinede bilemiyorum cuma öğrenmiş olacam
Hamilelerden tek kuruş alınamaz-mış..Analık hakkı diye bir şey var.O yüzden muayne ,kan tahlili vs durumlarında muhakkak fatura isteyin ödediğiniz paraya dair...Şikayet ettiğiniz takdirde o kurum ceza alır...SSK ya bağlı bir kurumsa....İsterseniz araştırın siz de iyice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?