• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliğim sorunluymuş kızlar:((

mucizevi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
606
18
118
Antalya
Ben 5-6 haftalık hamileyim, daha doğrusu hamilemiyim onu bile söylemedi doktor. İlk önce ultrasonla baktı, 6cm lik kist varmış sol tarafımda, sonra bebeğin kesesine baktı o da yuvarlak değil, kenarları yamuk yumuk birşey, hiç düzgün değil yani. Sonra kan testi yaptı, progesteron 16 çıktı, beta hcg:10685 çıktı.
Tahlil sonuçlarımla ultrason uyuşmuyomuş.EE sonuç ne dedim, hamilemiyim, değil miyim, sorunlu bir gebelik olabilir dedi.Hiç bir şey anlamadım kızlar, lütfen biliyorsanız bana yardımcı olun,bir de konyaya yeni taşındık, başkent hastanesine seçil hanıma gittim, pek açıklama yapmadı bana, bildiğiniz iyi bir doktor var mı, yoksa ben bu doktora devam edeyim mi, cuma günü yine gel dedi, değerlerime tekrar bakacakmış.

canım betan yüksek banada doktor öle demişti kesenin kearları düzgün değil falan dedi ama şuan kızım 3 yaşında bakma öle diyenlere sen başka doktora git canım

canını sıkma daha erken ben kan sonuçlarından anlamıyorum umarım birşey olmaz herşeyin hayırlısı bol bol dua et inşallah herşey yoluna girer:43::43:

Ben 5-6 haftalık hamileyim, daha doğrusu hamilemiyim onu bile söylemedi doktor. İlk önce ultrasonla baktı, 6cm lik kist varmış sol tarafımda, sonra bebeğin kesesine baktı o da yuvarlak değil, kenarları yamuk yumuk birşey, hiç düzgün değil yani. Sonra kan testi yaptı, progesteron 16 çıktı, beta hcg:10685 çıktı.
Tahlil sonuçlarımla ultrason uyuşmuyomuş.EE sonuç ne dedim, hamilemiyim, değil miyim, sorunlu bir gebelik olabilir dedi.Hiç bir şey anlamadım kızlar, lütfen biliyorsanız bana yardımcı olun,bir de konyaya yeni taşındık, başkent hastanesine seçil hanıma gittim, pek açıklama yapmadı bana, bildiğiniz iyi bir doktor var mı, yoksa ben bu doktora devam edeyim mi, cuma günü yine gel dedi, değerlerime tekrar bakacakmış.

benimde hamileliğim seninle aynıydı..5.haftada kese vardı bebek yoktu bhcg de oldukça yüksek çıkmıştı dış gebelikten şüphelendiler..kanaman olursa hemen gel dediler ..2 gün sonra kanamam oldu .o zman ist gezmeye gitmiştim ordaki doktor ultrasyona bakıp hala kese görünüyo ama ALLAH tan ümit kesilmez dedi.benim ilk hamileliğimdede 12 haftalık bebeğimin kalp durması sonucu kaybetmiştim ve kürtaj oldum bu hamileliğimede zaten kürtaj sonrasında kaldım.. ordaki doktor bana prulotan depot iğne ve progestan verdi,onları kullandım kanamam kesildi daha sonrasında birer gün aralıklarla tekrar kanamam oldu ..16. haftama kadar da aşırı kanamalarım oldu tuvalet ihtiyacı dışında ayağa kalkmadım ve sürekli yattım ..rabbime şükürler olsunki şuan bebeğim benimle 17 haftalık oldum ...sende üzülme rabbim istedikten sonra herşey olur sadece iyi düşün

tek dr a kesinlikle bağlı kalmayın..
4 haftalık hamileyim yeni öğrenmiştim ki gece 4 gibi kanamam başladı hemen acile gittik yatırdılar
dr un biri geldi bu bebekgelişmiyor kürtaj yapıcam dedi ultrasona yolladı
ultrasondaki doktor olacak gerizekalı sağlıklı gebelik bulgularına rastlanmadı diye rapor yazdı
banada düşük yapıyorsun dedi
ben kağıt imzalayıp çıktım başka dra gittim
iyikide gitmişim dr saçmalık ne gelişmemesi ne kürtajı sakın dedi
düşerse kendiliğinden düşer müdahale ederim ama durup dururken kürtaj mı olurmuş dedi
şuan 38+3 günlük hamileyim pzartesi allah nasip ederse sezeryana giriyorum:nazar::nazar::nazar:

Kızlar çok sağolun içimi biraz da olsa rahatlattınız, cuma günü bir daha gideyim şu doktora, yine net birşey söylemezse dediğiniz gibi doktorumu değiştireyim.

bana da dr baktı ultrasonda görünmüyor dedi,bhcg 500 falandı değer düşük dedi,dış gebelik dedi ayy nrler neler...öldüm dirildim,osnra baska dra gittim ne kesesi yokmus var işte burada bebeğin dedi,ama ben hep dua ettim,şimdi bıcırık kızım yanımda cığlık atıyor,sen de hayırlısıyla al bebeğini kucagına cnm.

bana da dr baktı ultrasonda görünmüyor dedi,bhcg 500 falandı değer düşük dedi,dış gebelik dedi ayy nrler neler...öldüm dirildim,osnra baska dra gittim ne kesesi yokmus var işte burada bebeğin dedi,ama ben hep dua ettim,şimdi bıcırık kızım yanımda cığlık atıyor,sen de hayırlısıyla al bebeğini kucagına cnm.
bu doktorlara da hiç güven olmuyor ya, inşallah benim de sorunsuz bir gebelik olur.

mucizevi canım bende şuan 10 haftalık hamileyim ve bende başkent hastanesinde doçent emel hnma gidiyorum.kendisi çok ilgili bence ona git.bende emel hn dan önce dr bile denmeyecek birine gittim bir sürü saçma sapan şeyler söyledi yok mol gebelik yok kürtaj yapacam vs...bir sürü stres yaşadım.ama bebeğim şuan gayet iyi sağlıklı.inşallahta böyle olumlu devam ederiz.sende sıkma canını.inşallah normal ve sağlıklıdır bebeğin.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...:nazar::nazar:

Ben de emel hanımdan randevu alacaktım ama çok sonraya yer var dediler. Peki her seferinde muayne ücreti veriyormuyuz.Biraz fazla geldi başkentin ücretleri.

Off off..Bence de tek dr a bağlı kalmayın...Bazı kadın doğum dr.larının ultrason hakimiyeti çok zayıf...Sağlıklı bebekleri almaya kalkıyorlar Allah korusun !!!

Ben de emel hanımdan randevu alacaktım ama çok sonraya yer var dediler. Peki her seferinde muayne ücreti veriyormuyuz.Biraz fazla geldi başkentin ücretleri.[/QUO

canım bende ilk 10 martta gittim.dr 30 unda tekrar gel dedi.cuma tekrar kontrolümüz var.yani 20 günsonra gitmiş olacam.fiyat konusunda sana katılıyorum biraz yüksek.geçen hafta drun istediği kan idrar tahlillerine 47 tl verdim.ssk olduğu halde birde olmasa düşün yani...cuma gidecem bakalım bence büyük ihtimalle tekrar muayene parası alacaklar... yinede bilemiyorum cuma öğrenmiş olacam

Off off..Bence de tek dr a bağlı kalmayın...Bazı kadın doğum dr.larının ultrason hakimiyeti çok zayıf...Sağlıklı bebekleri almaya kalkıyorlar Allah korusun !!!
Aman Allah korusun, böyle bir şeyin vicdan azabı öldürür insanı. İnşallah herkes hayırlısıyla alır bebeğini kucağına..

Ben de emel hanımdan randevu alacaktım ama çok sonraya yer var dediler. Peki her seferinde muayne ücreti veriyormuyuz.Biraz fazla geldi başkentin ücretleri.[/QUO

canım bende ilk 10 martta gittim.dr 30 unda tekrar gel dedi.cuma tekrar kontrolümüz var.yani 20 günsonra gitmiş olacam.fiyat konusunda sana katılıyorum biraz yüksek.geçen hafta drun istediği kan idrar tahlillerine 47 tl verdim.ssk olduğu halde birde olmasa düşün yani...cuma gidecem bakalım bence büyük ihtimalle tekrar muayene parası alacaklar... yinede bilemiyorum cuma öğrenmiş olacam

Hamilelerden tek kuruş alınamaz-mış..Analık hakkı diye bir şey var.O yüzden muayne ,kan tahlili vs durumlarında muhakkak fatura isteyin ödediğiniz paraya dair...Şikayet ettiğiniz takdirde o kurum ceza alır...SSK ya bağlı bir kurumsa....İsterseniz araştırın siz de iyice..

narmik canım evet onu geçenlerde bende burda bi yerde okumuştum aslında para almamaları gerekiyormuş ama malesefki alıyorlar hemde fazlasıyla...

Back