• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğim nasıl başlamış? Beta Hcg Değerim 229.01

PapatyaKokusuuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar merhaba ben 28 yaşındayım bu benim ilk gebeliğim. Normalde dün regl olmam gerekiyordu fakat olmadım 3 defa idrar testi yaptım evde, 3 üde pozitif çıktı yani aşırı koyu çizgi olmasa da baya belirgin çizgilerim çıktı. Dün kan versim beta hcg değeri 229.01 çıktı. Bana yardımcı olur musunuz? Değerim düşük mü neler yapmalıyım muhtemelen 4 haftalık olabilir. (Son regl tarihim 16 ocaktı ovülasyon testi ile yumurtlama gğnğmü değerlendirdim)🌸🌸🌸🌸

Eklentiler

• IMG_6801.jpeg
    IMG_6801.jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 21
5in üzeri olan değerler pozitif demek, 6dan itibaren katlanarak artacak düşük degerle başlamış gibi bı durum yok normal, sadece erken test yapmışsın bikac gün sonra yapsan yüksek daha önce yapsan daha düşük çıkacaktı, testi yapma zamanına bağlı yani düşük yüksek yorumu yapamayız, ilk testten sonra ikişer gün arayla test ver düzenli artış var mı diye bak bize en doğru fikri düzenli artış verir yüzde 60 civarı ya da iki katı artış arasında artış olmalı bu saglikli ilerliyor demektir, kese görününce de netleşir zaten, 3000civarinda değerin yukseldiginde doktora gidip keseni net görebilirsin inşallah, hayırlısı olsun 😊

5in üzeri olan değerler pozitif demek, 6dan itibaren katlanarak artacak düşük degerle başlamış gibi bı durum yok normal, sadece erken test yapmışsın bikac gün sonra yapsan yüksek daha önce yapsan daha düşük çıkacaktı, testi yapma zamanına bağlı yani düşük yüksek yorumu yapamayız, ilk testten sonra ikişer gün arayla test ver düzenli artış var mı diye bak bize en doğru fikri düzenli artış verir yüzde 60 civarı ya da iki katı artış arasında artış olmalı bu saglikli ilerliyor demektir, kese görününce de netleşir zaten, 3000civarinda değerin yukseldiginde doktora gidip keseni net görebilirsin inşallah, hayırlısı olsun 😊
Ayy çok teşekkür ederim çoğu kişi reglin 1 gün gecikmesine rağmen beta değerin iyi normal dedi ama işte ilk gebelik olunca insan merak ediyor ❤️

Kıtap gibi kadınsın valla hangı yorumuna baksam en ince detayına kadar bilgilendiriyorsun 🥰

Back