• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğim kesinleşmeden antibiyotik kullanmak

narnur94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
12
2
1
30
Arkadaşlar çift çizgi gördüm ancak kan vermedim. Boğazım 4 gündür ağrıyor ve uyutmuyor ne yaptımsa azalsın diye uğraşırken daha da kötü oldu antibiyotik kullanmadan geçmeyecek bu ben napıcam yok mu daha zararsız bir tedavisi? Bitki çayları demeyin içtimm bal karabiber kombosuda yaptım nolur yardım yaaa

Arkadaşlar çift çizgi gördüm ancak kan vermedim. Boğazım 4 gündür ağrıyor ve uyutmuyor ne yaptımsa azalsın diye uğraşırken daha da kötü oldu antibiyotik kullanmadan geçmeyecek bu ben napıcam yok mu daha zararsız bir tedavisi? Bitki çayları demeyin içtimm bal karabiber kombosuda yaptım nolur yardım yaaa
Geçmiş olsun. Doktora gidip gebelik şüphem var diyeceksiniz. İdrar da çift çizgi çıktıysa zaten kanda da çıkar. Doktor da size ona göre ilaç yazar. Kafanıza göre ilaç almayın ve bitki çayı da çok tüketmeyin bu dönemde. İlk 3 ay önemli biliyorsunuz ki. Allah şifa versin

Geçmiş olsun. Doktora gidip gebelik şüphem var diyeceksiniz. İdrar da çift çizgi çıktıysa zaten kanda da çıkar. Doktor da size ona göre ilaç yazar. Kafanıza göre ilaç almayın ve bitki çayı da çok tüketmeyin bu dönemde. İlk 3 ay önemli biliyorsunuz ki. Allah şifa versin
Çok teşekkür ederim. İlaç kullanmayım dedikçe daha da kötü oldum. En iyisini dr bilir tabi inşallah antibiyotik vermez çünkü benim boğaz hep şişer ve antibiyotiksiz geçmez🥲

Şimdilik yalnızca parol kullanabilirsiniz, gebelikte güvenlidir. Ateş düşürücü ve ağrı kesici ilaç grubundadır. 12 haftalık sürede mecbur kalmadıkça farklı bir ilaç kullanmayın.
Doktorunuza gebelikten ve şikayetlerinizden bahsedin ciddi bir enfeksiyon varsa a grubu antibiyotik yazılabilir. Geçmiş olsun

Back