o kadar zaman ugraşıp hastane hastane, doktor doktor dolaşıp deneme tahtası olduktan sonra ansızın gelen bu müthiş haberle pembe ruyalarım, hamılelıgımın 6.haftasında yerını sımsıyah bır kabusa bıraktı....once kahve renklı basıt bı leke , düşük tehdıdı olarak yorumlandı doktorum tarafından.ılkı zaten kımyasal gebelıktı, devamı gelmez dıye telkın ettım kendımı , ertesı gun baya bı kan boşanması yasadım.tamam gıttı cocuk dedım.doktorumu da degıstrdım doktor kesenın ıcı boş dedı 3 gun bekleyelım boş gebelık bu olmazsa alalım dedı!ne kadar basıt yaa ben ne kadar bekledım ne kadar zor durumlar yasadım ne kadar kolay soyluyorlar...ne kadar basıt! dua ettım 3 gun sonunda bhcg degerım 19 bın ve kese de buyumuş, ıcınde embrıyo da gorundu bu sefer de kalbı atmıyor dedı doktor..alalım hemen dedı(!) daha yenı gorundu hanı bos gebelıktı , kesın duşecek bu cocouk hıc umudum yok dıyor devam edıyor ustelık kanamam, bıraz kahve bıraz kırmızı, pedı doldurmuyor ama damla damla gelıyor...1 hafta sure sana , 1 hafta sonunda atmazsa kalbı ne dersen de alıcam dıyor..o bır hafta yarın bıtıyor kızlar...yarın 7+2oluyoruz....bana dua edınn...kanama nerden kaynaklanıyor hıc bılmıyorumm yarın kalbı atmazsa kucuk kelebek gıdecek benden gıtmese bıle kanama ıle ne kadar devam edeerız onu da bılmıyorum...kurtajdan da korkuyorum..daha 3 ay once operatıf hıstereskopı olmustum kaldırabılır mıyım rahmım ne durumda onu da bılmıyorum.
kısacası kabusa döndü guzel baslayan ruyam boyle bı durum yasayan var mı? varsa umut olun bana
kısacası kabusa döndü guzel baslayan ruyam boyle bı durum yasayan var mı? varsa umut olun bana