• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliğim kabusum oldu:(

milasis

Guru
Kayıtlı Üye
o kadar zaman ugraşıp hastane hastane, doktor doktor dolaşıp deneme tahtası olduktan sonra ansızın gelen bu müthiş haberle pembe ruyalarım, hamılelıgımın 6.haftasında yerını sımsıyah bır kabusa bıraktı....once kahve renklı basıt bı leke , düşük tehdıdı olarak yorumlandı doktorum tarafından.ılkı zaten kımyasal gebelıktı, devamı gelmez dıye telkın ettım kendımı , ertesı gun baya bı kan boşanması yasadım.tamam gıttı cocuk dedım.doktorumu da degıstrdım doktor kesenın ıcı boş dedı 3 gun bekleyelım boş gebelık bu olmazsa alalım dedı!ne kadar basıt yaa ben ne kadar bekledım ne kadar zor durumlar yasadım ne kadar kolay soyluyorlar...ne kadar basıt! dua ettım 3 gun sonunda bhcg degerım 19 bın ve kese de buyumuş, ıcınde embrıyo da gorundu bu sefer de kalbı atmıyor dedı doktor..alalım hemen dedı(!) daha yenı gorundu hanı bos gebelıktı , kesın duşecek bu cocouk hıc umudum yok dıyor devam edıyor ustelık kanamam, bıraz kahve bıraz kırmızı, pedı doldurmuyor ama damla damla gelıyor...1 hafta sure sana , 1 hafta sonunda atmazsa kalbı ne dersen de alıcam dıyor..o bır hafta yarın bıtıyor kızlar...yarın 7+2oluyoruz....bana dua edınn...kanama nerden kaynaklanıyor hıc bılmıyorumm:( yarın kalbı atmazsa kucuk kelebek gıdecek benden:( gıtmese bıle kanama ıle ne kadar devam edeerız onu da bılmıyorum...kurtajdan da korkuyorum..daha 3 ay once operatıf hıstereskopı olmustum kaldırabılır mıyım rahmım ne durumda onu da bılmıyorum.

kısacası kabusa döndü guzel baslayan ruyam:( boyle bı durum yasayan var mı? varsa umut olun bana:(:14:

o kadar zaman ugraşıp hastane hastane, doktor doktor dolaşıp deneme tahtası olduktan sonra ansızın gelen bu müthiş haberle pembe ruyalarım, hamılelıgımın 6.haftasında yerını sımsıyah bır kabusa bıraktı....once kahve renklı basıt bı leke , düşük tehdıdı olarak yorumlandı doktorum tarafından.ılkı zaten kımyasal gebelıktı, devamı gelmez dıye telkın ettım kendımı , ertesı gun baya bı kan boşanması yasadım.tamam gıttı cocuk dedım.doktorumu da degıstrdım doktor kesenın ıcı boş dedı 3 gun bekleyelım boş gebelık bu olmazsa alalım dedı!ne kadar basıt yaa ben ne kadar bekledım ne kadar zor durumlar yasadım ne kadar kolay soyluyorlar...ne kadar basıt! dua ettım 3 gun sonunda bhcg degerım 19 bın ve kese de buyumuş, ıcınde embrıyo da gorundu bu sefer de kalbı atmıyor dedı doktor..alalım hemen dedı(!) daha yenı gorundu hanı bos gebelıktı , kesın duşecek bu cocouk hıc umudum yok dıyor devam edıyor ustelık kanamam, bıraz kahve bıraz kırmızı, pedı doldurmuyor ama damla damla gelıyor...1 hafta sure sana , 1 hafta sonunda atmazsa kalbı ne dersen de alıcam dıyor..o bır hafta yarın bıtıyor kızlar...yarın 7+2oluyoruz....bana dua edınn...kanama nerden kaynaklanıyor hıc bılmıyorumm:( yarın kalbı atmazsa kucuk kelebek gıdecek benden:( gıtmese bıle kanama ıle ne kadar devam edeerız onu da bılmıyorum...kurtajdan da korkuyorum..daha 3 ay once operatıf hıstereskopı olmustum kaldırabılır mıyım rahmım ne durumda onu da bılmıyorum.

kısacası kabusa döndü guzel baslayan ruyam:( boyle bı durum yasayan var mı? varsa umut olun bana:(:14:

Milasis, oncelikle Allah guc , sabir versin size.Kanama bircok gebenin karsilastigi bir durum, benimde.Fakat ilac kullanarak, dinlenerek ve dua ederek bu sureci geciren okadar cok gebe varki! Cogu zaman kanamalarin neden kaynaklandigi belli olmuyor.Fakat bebeginizin kesesi gorunmus, bebeginiz gorunmus, bhcg degerleriniz yuksekliyor, kalp atisini duymak icin 7. Hafta sinirini koymak bana hic dogru gelmedi.Cunku bu sitede sahit oldum bircok arkadas 8., 9. ve hatta 10. haftalarda kalp atisini gorup, duyabiliyorlar.Benim nacizane fikrim yarin kotu bir sonucla karsilasirsaniz bile muhakkak baska bir doktora daha gorunup, onun kontrolunde bir sure daha bekleyin.Dualarim sizinle, ins hayirlisiyla bu donemi atlatirsiniz, iyi haberlerinizi bekliyorum, saglikla kalin..

cevapladıgınız için tesekkür ederim.güçlü olmaya çalışıyorum fakat bı yerde o da gelmıyr elımden:( haklısınız eger ben de kötü bır sonuc alırsam baska bır doktora daha gıtmeye karar verdımm...

canım merhaba bende hamileligimin 5 ve 6 . haftasında önce kahverengi leke sonrada kanama olmak suretiyle lekelenmeler gördüm dedigin gibi pedi doldurmayan ama doktoruma söylemedim bile herkez bana cok kızdı ama ben söylemedim uzandım ayaklarım hep havada yattım benim cok tanıdıgım hemen ilk lekelenmede doktora kostu kimisi alttan muayene etti kanamayı cogalttı kımı aldı falan ben allaha havale ettim doktora gittigim halde kanamam var demedim ultrasonda baktı gördü o kadr 7. hafta olmasına reagmen kalp atısını duymadı sonra 8. hafta biterken tekrar özele gittim ve kalp atısını cok güzel duyduk

benimki sana akıl vermek degil ama bence aldırma hemen yada muhakkak başka doktora git canım halamda bebegini senin gibi kaybetti kanama var die hemen hastaneye aldılar sonrada vay kalbi atmıyo vay bilmemne die aldılar hatta o gece yanına gelen bi hemşire abla sakın aldırma cocugun daha kalbi atıyo ama az oldugu için alıcak sakın söyleme işimden olurum demiş

başka doktora görünmeden aldırmaa sakınnnnn

Hersey allahtan guzelim biz bunu biliyoruz ve buna inaniyoruz oyle degilmi ?
Oyleyse neden bu tedirginlik ? Neden bu huzun ?
8 sene bebisini bekleyen bi anneyim bende
Kac tane dusuk yaptigimin hesabini ben bile bilmiyorum inan .. Suan ilk oglum 2 yasinda arada bi dusukten sonrada ertesi ay gobusume konan kizim ise 5 aylik karnimda .. Demem o ki hersey allahtan biz korkularimizla ve en cok istedigimiz seylerle imtihan oluyoruz ..
O yuzden bir seyi ne cok istiycez nede cok sevip kaybetmektzn korkucaz ..
Kesinlikle baska bir doktora daha gidip en az 1 hafta daha beklemen taraftariyim .. Benim bebislerdede kalbi 8. Haftadan once kesinlikle duyulmuyor.. Gec dollenme diye bir sey var sanirim senin doktorun bu ihtimali dusunmuyor
Allah yardimcin olsun guzelim insallah iyi haberlerle gelirsin yarin ..

Kizlar doktora gitmeden once yazilariniz okudumm:)destek olan herkesten allah razi olsun...gayet pozitif gittim, allaha biraktim hayirlisi olsun kaderde ne varsa dedim:) ccokkkkkkk sukurrr gordum pit pitlarii:)) ne kadar guzel ne kadar buyuleyici biseymis:)insallah devami gelir saglikla alirim kucagima:)desteginiz icinnn size cokkk cokkkk tesekkur ediyorumm:)

Kizlar doktora gitmeden once yazilariniz okudumm:)destek olan herkesten allah razi olsun...gayet pozitif gittim, allaha biraktim hayirlisi olsun kaderde ne varsa dedim:) ccokkkkkkk sukurrr gordum pit pitlarii:)) ne kadar guzel ne kadar buyuleyici biseymis:)insallah devami gelir saglikla alirim kucagima:)desteginiz icinnn size cokkk cokkkk tesekkur ediyorumm:)

cok sevindim canim, ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin:16:

Back
X