hamılelıgı öğrenmek için karbobat

Birkediiannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
192
48
118
34
bı yerde okudum bı kabın ıcıne ıdrar yapıp ustune karbonat döküldüğü zaman ıdrar köpürüyorsa hamıle köpürmüyorsa değilmiş bunu deneyenler varmı:26:

evet onu yapıyorlarda tam bi muamma orası sakın bulaşma derim. idrar asitli olduğu için köpürüyor yani herkeste halam yaptı köpürdü şüpheleniyordu eniştemede yaptırdım onda halamdan daha fazla köpürmüş şimdü hangisi hamile

bı yerde okudum bı kabın ıcıne ıdrar yapıp ustune karbonat döküldüğü zaman ıdrar köpürüyorsa hamıle köpürmüyorsa değilmiş bunu deneyenler varmı:26:

bende duymustum ve denemıstı kabarmıstı :)) sımdı 5.5 aylık hamıleyım eşim de yaptıgımda sacmalama asıtlı idrar tabıkı kabarır demıstı onun kıyle denedık kabarmadı :)) ertesı gunu normal test yaptırdım 2 çizgiyi gordum:::))

hehheee komedi ya koptumm

pekı adetin gecınce mı denedj
in canım bende düşünüyorum da sızlerın deneyımlerını ögrenmek istedim

iyimiş ya şüpem olursa bende yapayım hemen test yaptırmaya koşmam

ayyy sesli güldüm valla canım bi umut denemek ıstıyorum bende 9 aydır beklıyoz belkı tutAr

bende duydum bi yerden yaptım köpürmedi dibe çöktü ertesi günde adetim geldi zaten

ben denemedim ama burada deneyen arkadaşlarım oldu asla bi kıstas değil haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…