- 17 Aralık 2013
- 192
- 48
- 118
- 34
- Konu Sahibi Birkediiannesi
-
bı yerde okudum bı kabın ıcıne ıdrar yapıp ustune karbonat döküldüğü zaman ıdrar köpürüyorsa hamıle köpürmüyorsa değilmiş bunu deneyenler varmı:26:
evet onu yapıyorlarda tam bi muamma orası sakın bulaşma derim. idrar asitli olduğu için köpürüyor yani herkeste halam yaptı köpürdü şüpheleniyordu eniştemede yaptırdım onda halamdan daha fazla köpürmüş şimdü hangisi hamile
bende duymustum ve denemıstı kabarmıstı :)) sımdı 5.5 aylık hamıleyım eşim de yaptıgımda sacmalama asıtlı idrar tabıkı kabarır demıstı onun kıyle denedık kabarmadı :)) ertesı gunu normal test yaptırdım 2 çizgiyi gordum:::))
bende duymustum ve denemıstı kabarmıstı :)) sımdı 5.5 aylık hamıleyım eşim de yaptıgımda sacmalama asıtlı idrar tabıkı kabarır demıstı onun kıyle denedık kabarmadı :)) ertesı gunu normal test yaptırdım 2 çizgiyi gordum:::))
evet onu yapıyorlarda tam bi muamma orası sakın bulaşma derim. idrar asitli olduğu için köpürüyor yani herkeste halam yaptı köpürdü şüpheleniyordu eniştemede yaptırdım onda halamdan daha fazla köpürmüş şimdü hangisi hamile
bende duydum bi yerden yaptım köpürmedi dibe çöktü ertesi günde adetim geldi zaten
doğruluk payı var ozaman canım % 50
doğruluk payı var ozaman canım % 50
cnm adetim 16 gün geciktiğinde yaptım köpürmedi bir gün sonra bende adet gördüm ama yengem hamileyken denedi köpürdü yani galiba doğru
bı yerde okudum bı kabın ıcıne ıdrar yapıp ustune karbonat döküldüğü zaman ıdrar köpürüyorsa hamıle köpürmüyorsa değilmiş bunu deneyenler varmı:26:
bence köpürmediğinde doğru ama köpürdüğü zaman illaki test yapmak gerek diye düşünüyorum
banada mantıklı geldi canım denemekde fayda var bosa test alıp harcayana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?