Hamileligi erken öğrenenler bana yardım edebilir mi

Ben 3-4 haftalıkken keseyi gördüm nasıl göremiyorlarmış. Kan değerlerine bakmadan bunu söylemeleri değişik geldi. Kan değerim 1400 lerdeyken 1 gün sonrası koştur koştur kadın doğuma gittim
Malesef bende anlayamıyorum burayı,kanda ,beta hgc bakmiyolar .kan tahlili sonucu 10 gun sonra çıkıyor . 15 gün sonra gel sonucu konuşalım diye randevu veriyorlar Son adet tarihine göre kafadan bir tarih veriyorlar .olsun varya bin şükür adetime daha 3 gün var . O yüzden olabilir .

Rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin canım . Çok mutlu oldum bana da dua et inşallah hayırlı sağlıklı olanı nasip etsin rabbim

Merhaba canim ben gebeligimj 4 haftalikken ogrendim bende sadece idrara çok cikma belirtisi vardi ovulasyon testin varsa onu yap eger çift cizgi cikarsa gebe olabilirsin ben ovulasyon testi almistim bir sonraki ay kullanmak icin adetimede 1 gun vardi deneyim dedim baktim silik cizgi yumurtlama ayimda olamaz geçti biliyorum sonra burada gezerken bu şekilde hamileligini ogrenenleri gordum test aldim negatif çikti sonra 2 gun sonra tekrar ovulasyon testi yaptim bu sefer dahada koyulasti sonuçum sonraki gun erken gebeljk testi aldim ve hamileligimi ogrendim insallah yardimci olmusumdur sana insallah hakkinda hayirlisi olur

Merhaba canım şimdi sitede dolaşıyorken senin yazına denk geldim çok gecikmeli olarak.9aydır hamile kalamıyorum bir sebep olmamasına rağmen eşim çok istiyor ama bir türlü nasip olmadı daha çok üzülüyorum bu duruma 9 ay oldu bat 5 mayısa denk geliyor ama hiç bir belirtim dahi yok ara ara kasık ağrım basladı ve ayak ve göğüs hassasiyetim bi geliyor bi gidiyor bende yurt dışında yaşıyorum geçen ay clear blue test yaptım cıktı ama kuruma cizgisiymiş bu zamana kadar gebelik elde edemedim doktora gittim yumurtluyormuşum progesteron 15,60 mış bu durum beni çok üzüyor nasip eder inşallah Allahım bu ay adet olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…