- 4 Mart 2022
- 759
- 705
- Konu Sahibi Gurbetkusu74
25+1 olduk. Hamilelgmin bu zamanına kdr daha hiç tekme attı diye hissettigm olmadı. Günde bir veya iki kez hafif kıpırtılar hissediyorum bazen iki gün hiç hissetmedigm oluyor tatlı ye sola yat durtukle fln hepsini deniyorum sürekli ne durtmeme tepki veryor ne tatlı Yememe gündüz zaten hiç hareket yok. Çevremde aynı anda hamile kaldgm çok fazla arkadaşım var. Hepsi daha 15. Haftlaardan hareket hissetmeye başladılar şuanda hareketinden yürüyemyrm kasılıp kalyorum okdr çok hareket edyo ki uyuyamyrm diye anlatnca etrafmdakiler kendimi kötü hssedyrm oğlumda bır sıkıntı mı var diye hergun her dakka bunalım içine girdim. Doktora gidiyorum herşey yolunda ultrasonda bir sıkıntı görünmüyor ikili üçlü taramalarm güzel geldi detaylı ultrasonum güzel geçti bilinen hiçbisey yok. Zaten çocuk 27. Haftaya kdr en aktif olduğu zamanda sonra yeri daralyor az hareket edyo dyolar iyice uzulyrm Tecrübeli arkadaşlardan ferahlamak için yardım istiyorum hamileliği böyle benim gibi çok nadir hareket hissederek geçiren sağlıklı doğum yapan arkadaşlar yazarsa çok sevinrm.. yada bende 25. Haftaya kdr öyleydim ama 27den sonra çok hissetmeye başladım fln mesela iki gün hicbsey hissetmedim dün 25+0 da akşam biraz dalgalanmw gbi kıpırtılar hissettm bugün bu saat oldu hala bişey yok