• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliği bekleyenlerr gelin bakalım bunun için neler yapıyorsunuzz

cornelia35

HoŞGeLDiN BeBeĞiM....
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
1.163
3
116
36
İzmir
KIZLARRR HERKESE MERHABA.BEN ADET OLDUM HATTA BİTTİ BİLE AMA UMUDUMU KAYBETMİYORUM ÇÜNKÜ İÇİMDE UMUTLARIM VAR..BEN TADAVİYİ BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ DOKTORUM BANA SENDE Bİ SORUN YOK DİYOR BOŞU BOŞUNA İLAÇ KULLANIPDA DÜZENİMİDE BOZMAK İSTEMİYORUM CÜNKÜ COK DÜZENLİ VE AGRLI ADET GÖRÜYORUM BU COK İYİ BİŞEY DİYOR DOKTOR.EŞİMİN BİRAZ SPERM SAYIS DÜŞÜK BUNUN İÇİN EVİCAP VE KLOMEN KULLNAIYOR.VE BEN ONA HERGÜN KEÇİBOYNUZU KÜRÜ UYGULAMAYA BASLADIM.İLAÇ BİTİNCE YİNE SPERM TESTİ VERCEZ AMA SONUC EMİNİMKİ İYİ ÇIKCAK ÇÜNKÜ COK KÖTÜ DURUMDA DEİLDİK.ARKADASLAR STRES YAPMAYALIMM ÜZÜLMEYELİM BEN ÖLE DİYORUM EŞİMEDE BANA BU KONUYU HATIRLATMA DİYORUM.YUMURTLAMA GÜNÜNÜ TAKİP ETTİRMİCEM NE ZMAN İSTERSEK OZMAN İLİŞKİYE GİRCEZ ÖLE KARAR ALDIK VE DÜŞÜNMÜCEMMMM BAKLAIM SONUC NE OLCAK UMRAIM İYİ BİŞİY OLURRRR...:emir_bebek::dance::teytey:

merhaba canım güzel bi konu dediğin gibi en önemlisi stres yapmamak bende 13 aylık evliyim ilk üçay eşim korundu daha sonra bıraktık 2 kez doktora gittim sadece kontrol amaçlı herşey gayet normal dedi 6 ay ve 1 yıl arası bi süre verdi eşimin muayesine grek olmadığını daha erken olduğunu söyledi heray acabamı deyip test yapmaktan yoruldum bu ay hiç bişeyi takip etmedim bakalım hayırlısı ayın 20 si adetim hiç sanmıyorum ama allah büyük rabbim inş.dualarımız kabul ederde kucaklarımızı doldurur hayırlı evlatlarla...

merhaba canım güzel bi konu dediğin gibi en önemlisi stres yapmamak bende 13 aylık evliyim ilk üçay eşim korundu daha sonra bıraktık 2 kez doktora gittim sadece kontrol amaçlı herşey gayet normal dedi 6 ay ve 1 yıl arası bi süre verdi eşimin muayesine grek olmadığını daha erken olduğunu söyledi heray acabamı deyip test yapmaktan yoruldum bu ay hiç bişeyi takip etmedim bakalım hayırlısı ayın 20 si adetim hiç sanmıyorum ama allah büyük rabbim inş.dualarımız kabul ederde kucaklarımızı doldurur hayırlı evlatlarla...

ewet canım erken olabilir ama bizim 2 sene olcak mayısta..tetkiklere baslamamız gerekioyrdu.bende işte heray acaba geccekmı diye bekliordum ama artık beklemicem tedaviyi de bırakcam allah ne zamn nasip ederse ozaman olsun ne yapayım kafama takmaktan yoruldum bide cevreden gelen daha çocuk düşünmüyormusun soruları bunalttı ama ailelerimiz cok sükür cok anlayışlı kimse baskı yapmıo aksıne stres yapmayın kafanıza takmayın die bize kızıolar olur diolar...bakalım herşeyin hayırlısı allah kimseyi bununla sınamasın..artık namaz kılmayada baslıcam bol bol allahıma dua edecem herkes için..a.s.:emir_bebek::Saruboceq:senağlama

ewet canım erken olabilir ama bizim 2 sene olcak mayısta..tetkiklere baslamamız gerekioyrdu.bende işte heray acaba geccekmı diye bekliordum ama artık beklemicem tedaviyi de bırakcam allah ne zamn nasip ederse ozaman olsun ne yapayım kafama takmaktan yoruldum bide cevreden gelen daha çocuk düşünmüyormusun soruları bunalttı ama ailelerimiz cok sükür cok anlayışlı kimse baskı yapmıo aksıne stres yapmayın kafanıza takmayın die bize kızıolar olur diolar...bakalım herşeyin hayırlısı allah kimseyi bununla sınamasın..artık namaz kılmayada baslıcam bol bol allahıma dua edecem herkes için..a.s.:emir_bebek::Saruboceq:senağlama

Canım ne güzel namazada başlıcakmışın verende alanda rabbimiz herzaman hayırlı zamanda hayırlı evlat ver diye dua ettim ama dediğin gibi çevredekilerin soruları falan bunaltıyo bazen ama bu ay ilk defa kendimi hiç dinlemedim acabamı deyip içimden geçtiğinde aman boşver rabbim hayırlısı versin deyip başka şeylerle oyalanıyorum zaten karnım ve belim bayağı ağrıyo iki gündür yok sanırım bu ay allah sağlık versin allahın dualarımızı elbet gerçekleştirir vardır bi zamanı

Back