Merhaba Hanımlar.
İkinci çocuğu düşünüyoruz. İlki isteğimizle ama hazırlıksız olmuştu. Yani herhangi bir doktor kontrolünden geçmeden. Herhangi bir takviye kullanmadan. Hamile kalmadan ne kadar zaman önce doktora gidilmeli. Neler yapılmalı? yapılmamalı?
Nasıl planlamali bu süreci? ( hersey kısmet)
Kimse tavsiye yazmamis sizden başka, Teşekkür ederim.
Ben de bir kontrolden geçmeye ve doktordan tavsiyeler almaya karar verdim. En kısa zamanda gideceğim. İlk hamileliğim 57 kilo ile başlamıştı. Şimdi 60 kiloyum. Fazla mi?
Merhaba Hanımlar.
İkinci çocuğu düşünüyoruz. İlki isteğimizle ama hazırlıksız olmuştu. Yani herhangi bir doktor kontrolünden geçmeden. Herhangi bir takviye kullanmadan. Hamile kalmadan ne kadar zaman önce doktora gidilmeli. Neler yapılmalı? yapılmamalı?
Nasıl planlamali bu süreci? ( hersey kısmet)
Merhabalar siteye üyeyim uzun süredir girmemiştim aynı dertten muzdaribim bende 2.cocuk istiyorum ama neler yapmalıyım bilmiyorum.sizin ilk çocuğunuz kaç yaşında ben hala acaba erken mi die düşünüyorum ama 30 olmadan bi cocuk daha doğurup inzivaya geçmeyi dusunuyorm :)birde gözüm korkuyor çevremizde gördükçe ilk çocuk oluyo 2.olmuyo falan allah korusun.herseyin hayirlisi
Ben hala doktora gidemedim. Zaten doktora gitmemi gerektirecek anormal bir durum yok. Sadece tavsiye almak için gidecektim. Yakın zamanda Hamilelik geçirmiş bir arkadaşımdan tavsiye aldım. Folik asit e başlayacağım. Ona da doktoru söylemiş. Şimdilik.
Senin tıp diploman mı var ki anormsl bi durumum yok diyosun?belki kist miyom var.arkadaşom hamimeleliğini yatrak geçirf 10 cmlik miyom yüzünden.git bi doktora.sonra özürlü çocuk doğurma
.hormonlatına baktır.kızamıkçık aşısı yaptır.sonra vana çok dua edersin
Anormal bir durumum yok demek için diplomaya ihtiyaç yok ki. Her insan kendinin doktorudur derler. Daha once bir Hamilelik geçirdim. Allaha Şükür sorunsuz geçti. Doğumun da normal ve sorunsuzdu . Sonra hemen düzene girdi vücudum, kilom, regl döngüm. Yeniden hamile kalabilecek kadar zaman da geçti. Bunlara bakarak anormal bir durumum yok dedim. Yoksa dediğin doğru tabi. Doktora girmek en doğrusu.