Hamileliğe hazırlık mı yoksa düşük mü?

pamuk musun nesin

Şimdiden başka zaman yok
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
21.318
1
64.701
548
Merhaba hanimlar, son iki konumda hamilelik belirtilerimi ve silik gebelik testimi anlatmistim. Cok fazla kisi hamile oldugumu düşünmüştü. Ama regl oldum. Bugün 3. Günü. 6 7 gun sürüyor. Şu an konu açma sebebim şu, yaklasik 4 5 aydir belki daha fazladir çok sakin agrisiz az kanamali regl geciriyordum. Bu ay hamilelik sanip regl oldum. Hayatimda hic bu kadar kanamam oldugunu hatirlamiyorum. 1. Gününden itibaren belki 15 20 tane parça pıhtı düşürdüm. Kanamalarim o kadar cok ki depend külot giyiyorum. Her ayaga kalktığımda seller gibi akıyor. Icime kuşku düştü. Hiç boyle olmazdi bu düşük mü acaba? Düşükte boyle mi olur? sancim da cok yoğun nefes aldırmıyor. Bir de şey diyen oldu. Düşük olmaz vücudun gebeliğe hazırlanıyor diyolar. Bilemedim kafam karıştı korktum da. Sizce nedir benim durumum?

Kanda az da olsa hcg görülmeden yorum yapmak yanlış olur. Bu kadar erken düşük değil kimyasal olabilir. Onda da abartı bi kanama olmuyor diye biliyorum çünkü neticede kese oluşmamış oluyor.

Kanda az da olsa hcg görülmeden yorum yapmak yanlış olur. Bu kadar erken düşük değil kimyasal olabilir. Onda da abartı bi kanama olmuyor diye biliyorum çünkü neticede kese oluşmamış oluyor.
Evet bu haftalarda dusuk oldugunu hic duymadim. Mantikli da degil. Çocuğu olanlara sordum. Düşük de olur dediler.

Merhaba silik testte hamile oldugun anlamina gelir. Hastahaneye gitmeni öneririm en azindan icinde parca kalmismi baktir. Gecmis olsun.

Kimyasal gebelik geçirdiğimde aynı senin söylediklerini yaşadım çok ağrılı ve yoğundu. Afedersin kanın rengi bile çok kötüydü çok pıhtı oldu.

Kimyasal gebelik geçirdiğimde aynı senin söylediklerini yaşadım çok ağrılı ve yoğundu. Afedersin kanın rengi bile çok kötüydü çok pıhtı oldu.
Benimki de kimyasal o zaman. Etrafimdakiler diyor ki hamile oldugum halde aylarca kanama yaşadım hem de leke degil durmadan akiyordu diyorlar. Hala gebelik ihtimalim oldugunu söylüyorlar. Ümit etmek istemiyorum tabi ama boyle seyler de oluyor diyorlar.

Kimyasal olabilir evet bence de canim, insallah Allah ümitlerini bosa cikarmasin. Bu ay olmasa bile kimyasaldan sonra hamilelik daha kolay olusur diyorlar. Benim oyle oldu. Insallah senin de oyle olur

Benim de temmuz Ayında başıma geldi. Adetim senelerdir düzenliydi 22 gün geciktim. 3 kez baktirdim gebelik yoktu. Sonra bi sokuldum. Çocuk bezi felan kullandım.9 gün sürdü ama böyle pıhtı olamaz. Sonra ki 3 ay adetim çok az oldu 2 2 buçuk gün gibi. Geçen ay da 1 hafta erken adet oldum. Tamamen normal seyrediyor değerlerim. Düzenim hamile miyim diye kafayı yememle mahvoldu. Şimdi de adetime 4 gün kaldı. Beta hcg 0.3 cıkmış. Ama adet olacak gibi agrım var. Kafayı yedii vücut artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…