Z zeyyyn Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2013 452 6 16 Iğdır 16 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyyyn #1 arkadaşlar benim demir eksikliği anemisi var ve hap kullanıyorum. bebek istiyoruz acaba bir engeli olur mu? hap ya sonuçta aklıma takıldı..
arkadaşlar benim demir eksikliği anemisi var ve hap kullanıyorum. bebek istiyoruz acaba bir engeli olur mu? hap ya sonuçta aklıma takıldı..
ngasg Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2012 983 49 123 Hatay 16 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyyyn #2 zannetmiyorum canım hiç bir engeli olmaz
Z zeyyyn Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2013 452 6 16 Iğdır 17 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyyyn #3 inşallah:)) çok tşkkler cnm hamilelikte belli bir haftadan sonra alındığını duydum ama hamile olmadan ilaç kullandğım için önler mi diye düşündüm.
inşallah:)) çok tşkkler cnm hamilelikte belli bir haftadan sonra alındığını duydum ama hamile olmadan ilaç kullandğım için önler mi diye düşündüm.
selinim25 Başlangıç:95 Guncel;76.5 Hedef;65 Kayıtlı Üye 20 Aralık 2012 1.791 1.094 333 19 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyyyn #4 hiç zannetmiyorum içini rahat tut bende kullandım hatta hastanede yattım bekarken. bir sıkıntı olmaz üzme kendimi
hiç zannetmiyorum içini rahat tut bende kullandım hatta hastanede yattım bekarken. bir sıkıntı olmaz üzme kendimi
S sudioz Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2013 445 24 68 Kocaeli 19 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyyyn #5 zeyyyn .!.: inşallah:)) çok tşkkler cnm hamilelikte belli bir haftadan sonra alındığını duydum ama hamile olmadan ilaç kullandğım için önler mi diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... için rahat olsun canım, zaten doktorunda veriyor kan değerlerine bakıp, eğer düşükse ilacı yazıyolar, bende hamileyim ilk çocuğumda 9 ay kullandım hatta doğumdan sonrada , gerçi ben kendimi bildim bileli kullanıyorum,sakıncası yok, rahat ol.
zeyyyn .!.: inşallah:)) çok tşkkler cnm hamilelikte belli bir haftadan sonra alındığını duydum ama hamile olmadan ilaç kullandğım için önler mi diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... için rahat olsun canım, zaten doktorunda veriyor kan değerlerine bakıp, eğer düşükse ilacı yazıyolar, bende hamileyim ilk çocuğumda 9 ay kullandım hatta doğumdan sonrada , gerçi ben kendimi bildim bileli kullanıyorum,sakıncası yok, rahat ol.
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 28 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyyyn #6 Bence önce bi doktoruna gidip danış belki kısa bi tedavi verir hem aklında da soru işareti kalmaz