Hamileliğe engel mi??

zeyyyn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
452
6
16
Iğdır
arkadaşlar benim demir eksikliği anemisi var ve hap kullanıyorum. bebek istiyoruz acaba bir engeli olur mu? hap ya sonuçta aklıma takıldı..

inşallah:)) çok tşkkler cnm hamilelikte belli bir haftadan sonra alındığını duydum ama hamile olmadan ilaç kullandğım için önler mi diye düşündüm.

hiç zannetmiyorum içini rahat tut bende kullandım hatta hastanede yattım bekarken. bir sıkıntı olmaz üzme kendimi

inşallah:)) çok tşkkler cnm hamilelikte belli bir haftadan sonra alındığını duydum ama hamile olmadan ilaç kullandğım için önler mi diye düşündüm.

için rahat olsun canım, zaten doktorunda veriyor kan değerlerine bakıp, eğer düşükse ilacı yazıyolar, bende hamileyim ilk çocuğumda 9 ay kullandım hatta doğumdan sonrada , gerçi ben kendimi bildim bileli kullanıyorum,sakıncası yok, rahat ol.

Bence önce bi doktoruna gidip danış belki kısa bi tedavi verir hem aklında da soru işareti kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…