hamileyken sakin diyet yapma ama simdiden bunyeni spora alistirirsan yuruyusler hamilelikte iyi gelir dogumuna bile faydasi olur evet spralden sonra biraz daha zaman oluyor bebis ha sakin 4 ay boyunca ilacla korunma birde antibiyotik tedavini rahatlikla yaptir ben hamile oldugumu bilmeden ne ilaclar ictim ama cok sukur bir sikintim olmadi dis yaptir cunki hamilelikte cok sikinti oldu banaMerhaba arkadaşlar, ben şu sıralar ikinci çocuk düşünüyorum, fakat 10 kilo kadar fazlam var. Spor salonuna başlayacağım önümüzdeki hafta ve bununla beraber diyet şu anda başladım bismillahAcaba spor yapıyor olmak ve diyet ( fakat gayet dengeli ve sağlıklı olanından) bu süreçte sorun olur mu? Fark etmeden düşüğe sebep olabilir mi? Gitsem mesela yürüyüş gibi daha az tempolu şeyler mi yapmalıyım ?
Br de 5 yıllık spiralimi çıkartacağım. Spiralin arkasından hamile kalmak zor oluyor mu? 3-4 aylık bir diyet döneminde başka yollarla korunmayı tercih edebilirim ideal kilomda başlamak için. Bu süreçte rahimde enfeksiyon olduğu için antibiyotik tedavisi göreceğim bir müddet.
Ortaya karışık oldu sorunlar ama pek çok kişinin bu konuda tecrübesi olduğunu tahmin ediyorum. Bana bir yardım edin
Zayıfladıktan sonra spirali çıkar hamile kalırsan dikkat edersin ama diyet felan yapma hamileler için uygun olan hareketleri yaparsan bişi olmaz inşallahMerhaba arkadaşlar, ben şu sıralar ikinci çocuk düşünüyorum, fakat 10 kilo kadar fazlam var. Spor salonuna başlayacağım önümüzdeki hafta ve bununla beraber diyet şu anda başladım bismillahAcaba spor yapıyor olmak ve diyet ( fakat gayet dengeli ve sağlıklı olanından) bu süreçte sorun olur mu? Fark etmeden düşüğe sebep olabilir mi? Gitsem mesela yürüyüş gibi daha az tempolu şeyler mi yapmalıyım ?
Br de 5 yıllık spiralimi çıkartacağım. Spiralin arkasından hamile kalmak zor oluyor mu? 3-4 aylık bir diyet döneminde başka yollarla korunmayı tercih edebilirim ideal kilomda başlamak için. Bu süreçte rahimde enfeksiyon olduğu için antibiyotik tedavisi göreceğim bir müddet.
Ortaya karışık oldu sorunlar ama pek çok kişinin bu konuda tecrübesi olduğunu tahmin ediyorum. Bana bir yardım edin
hamileyken sakin diyet yapma ama simdiden bunyeni spora alistirirsan yuruyusler hamilelikte iyi gelir dogumuna bile faydasi olur evet spralden sonra biraz daha zaman oluyor bebis ha sakin 4 ay boyunca ilacla korunma birde antibiyotik tedavini rahatlikla yaptir ben hamile oldugumu bilmeden ne ilaclar ictim ama cok sukur bir sikintim olmadi dis yaptir cunki hamilelikte cok sikinti oldu bana[/QUOTSa
Sanırım spirali çıkartıp bir müddet korunarak diyet yapmalıyım.doğru söylüyorsun, ilaç kullanmayı ben de düşünmüyorum, birinin etkisinden toparlanmaya çalışırken diğeriyle uğraşmayayım. Dişse hiç aklıma gelmemişti. Kk ya sormanın faydaları. Çok teşekkür ederim hatırlattığın için. Çünkü dişlerimde yapılacak çok iş var. Dişçimin yoln şimdiden tutayım ben.
Spor salonu durumu riskli kılar bence...
Zayıfladıktan sonra spirali çıkar hamile kalırsan dikkat edersin ama diyet felan yapma hamileler için uygun olan hareketleri yaparsan bişi olmaz inşallah
Aynen, rahat takılacağım bir müddet. Ben spora bayılamıyorum bir türlü , ama etkilerine bayılıyorumYa allah ol derse her sekilde olur istemezse olmaz sen basla sporuna diyetine spiraline cikarttir birkac ay ver kendine ,akisina birak salonda yuruyusunu yap, eliptik bisiklet yap bide plates gibi yer egzersizlerine agirlik ver 10 Kilo vermesen bile kendini daha zinde ve hafif hissdersin karin kaslarin icin egzersizler yapabilirsin ah ah spor benim bir nolu ilgi alanim suan kondisyon bisikletimle gunluk bir bucuk saate yakin takiliyorum hele bir dogurayim hayirisiyla inşallah at gibin olacagim yine
Bak buda iyi istediğin kiloya gelene kadar başka yolla korunursun umarım istediğin gibi olur herşeyBir çok arkadaşım, beraber spora gidiyorken, aletle çalışıyorken hamile kaldıklarını öğrendiler. O yüzden emin olamadım, ama riskli olabilir. Daha hafif hareketler yapabilirim. Allah nasib ederse, zaten hamilelikte de hafif spor, hamile platesi düşünüyorum ilk iüç aydan sonra.
Spirali şu anda çıkarmayı düşünüyorum, beş yılın ardından ancak etkisini atarım herhalde ama yine korunurum diyetteyken.
Hamilelikte ben de dikkatli olsam da diyet düşünmüyorum ama gebelik öncesinde de mi diyet yapma diyorsun, yoksa bir tek gebelik mi kasdettiğin?sakın diyet yapma yürüyüş yap ekmek hamur işi çok yeme ama diyette yapmaaa diyorum . yürüyüş dışı spor pnermiyolar bebeişe zarar gelir onu düşün pişman olmaaaa