Hamileliğe dair hiçbir bilgim yok yardımcı olabilir misiniz?

flyy3535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
130
127
28
11 gündür regl olmuyorum göğüslerim patlayacak belim karnım beyaz akıntım deli olacağım.Bu değer hamilelikle mi alakalı acaba? Doktora gittiğimde kan tahlilinden önce rahimde biraz kalınlaşma başlamış kanını alalım şüpheliyim dedi sizce hamile miyim?

Çıkan sonuca göre evet ama çok yeni daha sağlıcakla gelsin Rahimde kalınlaşmada ne gibi tedavi uygulanıyor bilginiz var mı

Çıkan sonuca göre evet ama çok yeni daha sağlıcakla gelsin Rahimde kalınlaşmada ne gibi tedavi uygulanıyor bilginiz var mı
Bu değerle hamile olması mümkün mü sizce ? 11 gün gecikmiş bir adette 5.000-10.000 arasında falan olması lazım değerin insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.

Bu değerle hamile olması mümkün mü sizce ? 11 gün gecikmiş bir adette 5.000-10.000 arasında falan olması lazım değerin insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.
Geçen de çift çizgi olan bir teste hamilelik yok demişti bu arkadaş ya milletle dalga geçiyor ya da gerçekten hamilelikle ilgili ennnn ufak bi bilgisi yok başka ihtimal olamaz

Geçen de çift çizgi olan bir teste hamilelik yok demişti bu arkadaş ya milletle dalga geçiyor ya da gerçekten hamilelikle ilgili ennnn ufak bi bilgisi yok başka ihtimal olamaz
Erkek falan olması lazım eğer gerçekten bir kadınsa insanların duygularını bu kadar suistimal edemez diye düşünüyorum. Yıllarca çocuk sahibi olmayı beklemiş emek vermiş ve en ufak pozitif bir şey duymaya ihtiyacı olan insanlar var bu platformda , bunu yapmak bence kul hakkı.

Kızlar banada bi bakın o zaman
Bunlar dünkü testlerim en baştaki ovü bugüne ait iki gündür ovülasyon testim böyle çıkıyor. Bat 6 ekim çatlatma iğnesi 14.gün bugün. Kan verdim ama daha sonuç bekliyorum yorumunuzu bekliyorum

Eklentiler

• B527E4CE-2B14-4B2B-919B-3F08C13024ED.jpeg
    40,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_1399.jpeg
    87,5 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_1388.jpeg
    71,1 KB · Görüntüleme: 29
Ben cokkk hayalet bi çizgi gördüm sanki umarım pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…