Düzenli değil ki bu?! Yumurtlaman da düzensiz.haziran 6 idi gecen regl bugun tam 30 gün oldu...30-35 gün arası oluyorum...düzenli yanı aslında
hımmm....hiç düşünmediğim şeyler tabi prolaktin seviyesi konusu...kalamayışım derken emin değilim henüz..evet yumurtlama günüm değişiyor...değerlendirdik gibi bir çok tarihi bakalım...Düzenli değil ki bu?! Yumurtlaman da düzensiz.
Varsayalım 30 gün. Hamile kalabileceğin dönem: 17 Haziran 2019 - 27 Haziran 2019 günleri arasında.
Tahmini yumurtlama tarihi: 22 Haziran 2019
Hadi 35 gün olsun, ki durum onu gösteriyor (5 gün sonra adet olacakmışsın) o zaman: Hamile kalabileceğin dönem: 22 Haziran 2019 - 02 Temmuz 2019 günleri arasında
Tahmini yumurtlama tarihi: 27 Haziran 2019.
Ama gebe kalamayışının bir diğer nedeni ise Prolaktinin yüksek olması. Baktırdın mı? Bu saydıkların hiç gebe belirtisi gibi değil. Umarım yanılıyorumdur...
Öyle iştehımmm....hiç düşünmediğim şeyler tabi prolaktin seviyesi konusu...kalamayışım derken emin değilim henüz..evet yumurtlama günüm değişiyor...değerlendirdik gibi bir çok tarihi bakalım...
baya bilgi sahibisin bu konuda..ilgine teşekkür ederim gerçektenÖyle işte
Hamile olmayan kişide 0-5 arası oluyor diye biliyorum o değer bence hamilesin :)Cuma günü dayanamayıp hcg ye baktirmistim..sonuçlar çıkmamıştı cuma günü...girmişler verileri ve 26.1 yazıyor
Yani daha öncede 32 yi görmüştüm regl oldum..şimdi sevinmelimi bilmiorum..Hamile olmayan kişide 0-5 arası oluyor diye biliyorum o değer bence hamilesin :)
Hoşgeldin AminBende geldim kızlar slmAllah herkesin gönlüne göre versin.
Hosbuldum canım bende 3 aylık bir minnoş taşıyorum sukurHoşgeldin Amin
Hosbuldum canım bende 3 aylık bir minnoş taşıyorum sukur
Allah kavustursunpeki bu 26.1 i napicaz
Şöyle bir gözden geçirelim.
Regl: memelerde hassasiyet + acıma/ huylanma
Gebelikte: memelerde hassasiyet + aora değişikliği + batma + kaşıntı + şişkinlik + gerginlik + sertlik
Regl: karında şişlik + bazı kısımlarda sertlik
Gebelikte: şişlik
Regl: kasık ağrısı
Başka?
Beta hcg m 26.1 çıktıŞöyle bir gözden geçirelim.
Regl: memelerde hassasiyet + acıma/ huylanma
Gebelikte: memelerde hassasiyet + aora değişikliği + batma + kaşıntı + şişkinlik + gerginlik + sertlik
Regl: karında şişlik + bazı kısımlarda sertlik
Gebelikte: şişlik
Regl: kasık ağrısı ara ara
Gebelikte: kasık ağrısı nadir
Regl: ara ara kramp ve kasılma + kitlenme
Gebelikte: bir iki sefer yerleşmede
Regl: hızlı kalkınca baş dönmesi yok
Gebelikte: var
Başka?
5ten sonrası gebelik diye biliyorum,Beta hcg m 26.1 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?