- 8 Nisan 2010
- 293
- 229
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendimden içinde olduğum duygu durumundan bahsedeyim...tamda en başındayım;hamile kalmaya niyetlendiğim, geçmek bilmeyen bir ay, ne olduğuna karar veremediğim belirtiler ve reglime kalmış bir 5 gün var elimde...bu 5 günde geçmek bilmiyor tabi...Nereden başlayalım..
kolaymı ? bence hiç değil çok benziyor birbirineBeklersen geçmez, strese girersen erken gelir. Boşver. Düzenli ilişki sonrası akışına bırakın. Rızkı varsa miniğin tutunur gelir :)
Belki de annelik içgüdüsü/ duygularıdır. Yani sahte hamilelik?! Regl ile gebelik belirileri ayırt etmek kolay :)
Ee daha daha..
hoşgeldinnBende geldim ..![]()
Hosbulduk .. evet nerden basliyoruz napiyoruzhoşgeldinn![]()
4 aylık hamilemisinizzHosbulduk .. evet nerden basliyoruz napiyoruz![]()
Şöyle bir gözden geçirelim.kolaymı ? bence hiç değil çok benziyor birbirine
bu bilgiler süpermişş şimdi chek ediyorumŞöyle bir gözden geçirelim.
Regl: memelerde hassasiyet + acıma/ huylanma
Gebelikte: memelerde hassasiyet + aora değişikliği + batma + kaşıntı + şişkinlik + gerginlik + sertlik
Regl: karında şişlik + bazı kısımlarda sertlik
Gebelikte: şişlik
Regl: kasık ağrısı ara ara
Gebelikte: kasık ağrısı nadir
Regl: ara ara kramp ve kasılma + kitlenme
Gebelikte: bir iki sefer yerleşmede
Regl: hızlı kalkınca baş dönmesi yok
Gebelikte: var
Başka?
Benımde 5 6 gün kaldı.varmı belirtileriniz.kendimden içinde olduğum duygu durumundan bahsedeyim...tamda en başındayım;hamile kalmaya niyetlendiğim, geçmek bilmeyen bir ay, ne olduğuna karar veremediğim belirtiler ve reglime kalmış bir 5 gün var elimde...bu 5 günde geçmek bilmiyor tabi...![]()
Bnm de ayaga kalkinca surekli goz karrmasivardi basim donerdi .Şöyle bir gözden geçirelim.
Regl: memelerde hassasiyet + acıma/ huylanma
Gebelikte: memelerde hassasiyet + aora değişikliği + batma + kaşıntı + şişkinlik + gerginlik + sertlik
Regl: karında şişlik + bazı kısımlarda sertlik
Gebelikte: şişlik
Regl: kasık ağrısı ara ara
Gebelikte: kasık ağrısı nadir
Regl: ara ara kramp ve kasılma + kitlenme
Gebelikte: bir iki sefer yerleşmede
Regl: hızlı kalkınca baş dönmesi yok
Gebelikte: var
Başka?
çok fena gögüs hassasiyetim var,merdivenden cıkarken bile hissediyorum, akıntım var,yorgun gibiyim ama bilmiorum bunu...kasık bundan bır hafta once olmustu suan hıcbırsey yok...bunlar hamılelıkmı onuda bılmıorum gercı işteBenımde 5 6 gün kaldı.varmı belirtileriniz.
Benım dün afedersenız ilişki sırasında çok kötü kasık agrım oldu ağlıcaktım nerdeyse.bugunde devam edıyor. Şu anda alt karın bölgem şiş sanki gaz sancısı gibi arada sancım oluyor. Hiç umudum yok ama kesin adet olcam yıne![]()
Ama göz kararmasından söz etmedim ki, sadece baş dönmesiBnm de ayaga kalkinca surekli goz karrmasivardi basim donerdi .
Malesf regl oldm![]()
Akıntının kıvamı, koyuluğu, sıklığı nedir? %80 gebelerde yerleşme kanaması olur, adet öncesi. Sen %20 olanlardansın galibaçok fena gögüs hassasiyetim var,merdivenden cıkarken bile hissediyorum, akıntım var,yorgun gibiyim ama bilmiorum bunu...kasık bundan bır hafta once olmustu suan hıcbırsey yok...bunlar hamılelıkmı onuda bılmıorum gercı işte
beyaz koyu sayılır hergün biraz oluyo...kanama olmadıAkıntının kıvamı, koyuluğu, sıklığı nedir? %80 gebelerde yerleşme kanaması olur, adet öncesi. Sen %20 olanlardansın galiba
Ve yerleşme kanaması gören bir gebenin bebeği 1 haftalıktır ☺
O tarz seyler iste cnmAma göz kararmasından söz etmedim ki, sadece baş dönmesi![]()
Adetin düzenli mibeyaz koyu sayılır hergün biraz oluyo...kanama olmadı![]()