• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelğinde hematomlu alan bulunup düşük riski olan arkadaşlar :(

miskiamber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
5
0
36
Diğer
Merhabalar kızlar, 16 haftalık gebeliğim var. 1o. haftadan itibaren kesenin yanında bir kanlı alan oluştu. bu alan gittikçe büyüdü ve bebeğin yerini sıkıştırdı. bebek kesenin içinde iki büklüm bir halde duruyor. doktor böyle giderse bebek beslenmez ve kalbi durur dedi. başka bir doktora gittim o da amniyo sıvısı çok azalmış, böyle giderse bebeğin böbrekleri oluşamaz dedi. Moralim çok bozuk arkadaşlar, herhangi bir müdahele yapılamıyor ve beklemekten başka elimden bir şey gelmiyor. Böyle bir deneyimi olan varsa lütfen paylaşsın kendimi çok çaresiz hissediyorum:((

canım hiç bir bilgim yok ama inş bişey olmaz ve bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın.:nazar:

canım aynı durum bende de oldu..daha yeni atlattım.9.haftamda kanamalarım başladı.13.haftama kadar sürdü.tek bir çaresi var bu durumun.yatıcaksın ve hiç bir şey için ayağa kalkmayacaksın.sadece tuvalete gitmen gerektiğinde kakıcaksın ve çok yavaş yürüyeceksin.çalışıyorsan işe gitmeyeceksin.ben öğretmenim.rapor almıştım gitmemiştim.annen veya sana bakabilecek biri gelecek senin her işini yapacak.ben bu şekilde atlattım..evimi bir görsen her yer dağınık ve kirli ama yapacak birşey yok.ev işlerini bıraktım herşeyi bıraktım yatıyorum..bebek daha önemli...şu an ALLAHA şükür iyiyim.bana annem ve eşim baktı hala daha yatıyorum annem bakıyor.hala hiç bir şey için ayağa kalkmıyorum.korkudan dinlenmeye devam ediyorum..inşallah atlatırsın tatlım..senin için dua edicem..

Canımcım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için,inşallah senin bebeğin de sağlıklı sıhhatli olur. Şimdi kaçıncı haftadasın, biz 4 aylık olduk. Ben de öğretmenim ha bire rapor alıyorum, annemler uzakta oldukları için kayınvaldemin yanında kalıyorum. Hiçbir şey yapamadan beklemek çok sıkıcı, doktor her gittiğimde kötü bir şey daha söylüyor. artık nasıl düşüneceğimi bile bilemiyorum. umarım her şey yoluna girer...

arkadaşlar geçmiş olsn bişey sormak istiyorum benimde bazı sebeplerden rapora ihtiyacım oluyor ancak artk doktorlar heyet raporu vermiyormuş benim şu an 20günü geçti tekrardan lazım olabiliyor o zaman ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz

canım doktorlar raporu hazırlıyorlar sen onu il sağlık müdürlüğünde onaylatıyorsun o zaman heyet raporu oluyor. benim hastanemde birkaç doktorun imzaladığı 20 günlük bir rapor hazırlandı biz de onu il sağlık müdürlüğünde onaylattık, heyet raporu oldu böylece. benim bildiğim böyle

hımm peki şimdi tekrardan lazım olduğunda rapor doktorun bi daha yazabilecekmi .ben yıllık 20gün haakkımı doldurdum bundan sonra sıkıntı olcak sanki gibi düşündüm.ayrıca bana okulmdan onaylattır falan da demediler.

Back