Benimki de geç döllenme, ama adet döngüm uzun değilGeç döllenme aslında geç yumurtlama oluyor. Genelde adet döngüsü uzun olan kadınlarda olur bu durum.
O ay muhtemelen geç yumurtlamışsınızdırBenimki de geç döllenme, ama adet döngüm uzun değil
Erken gebelik testi alıp yapabilirsiniz en net onlarda çıkıyor sonuç. Pozitif çıkıp sonra çizginin silindiğini ilk defa duyuyorum. Genelde ikinci çizginin 10 dk dan sonra çıktığını vs duydum ama bu dediginiz ilgincKızlar merhaba. 2 aydır bebek denemeleri yapiyoruz. Ilk ay olmadi bu ayda reglime 3 gün kala test pozitif çıktı sonra pozitif çizgi 10 dakika sonra kayboldu. Ama kaset testti dedim regl geciksin net olsun çünkü kaset testlerde bozuk ve yanılma payı oluyor. Reglim 1 gün gecikince yaptım negatif. Bugün 3. Gün gecikme yine yaptım negatif. Regl olma belirtim yok göğüslerimde aşırı agrı ve gaz sancısı var. Arada da kasıkta batma oluyor. Oturduğum yerden kaynaklı kan verme olayını hemen yapamıyorum. Neyse adetlerim düzenlidir. 28 gunde bir oluyorum. Bebek mevzusundan önce de kontrol ettirmiştim değerlerimi falan iyi çıkmıştı. Kaç gün daha beklemeliyim. Yoksa düzenli olduğu için olsaydı çıkardı diye kafamdan atmalı mıyım? Ayrıca geç döllenme diye bir şey okudum ama o düzenli adet olanlarda olmuyormuş doğru mu? Ve geç döllenme kötü bir sey mi? Çok soru sordum kusura bakmayın ama sorabilecek kimsem yok yakın arkadaşım bile yok. Soluğu burada aldım
Yok canım konu sahibinin kafasında soru işareti olmaması adına yazdım. Yoksa tabiki her ay ayni tarihte yumurtlama olmuyor.O ay muhtemelen geç yumurtlamışsınızdırkadınlar her ay aynı günde yumurtlamazlar canım
Siz ne zaman öğrendiniz hamileliginizi. Insallaj sağlıkla kucağınıza alırsınız :)Geç döllenme aslında geç yumurtlama oluyor. Genelde adet döngüsü uzun olan kadınlarda olur bu durum.
Ayy siz ne zaman öğrendiniz regliniz ne kadar geciktiBenimki de geç döllenme, ama adet döngüm uzun değil
Erken gebelik testi alıp yapabilirsiniz en net onlarda çıkıyor sonuç. Pozitif çıkıp sonra çizginin silindiğini ilk defa duyuyorum. Genelde ikinci çizginin 10 dk dan sonra çıktığını vs duydum ama bu dediginiz ilginc
Benim çok düzenliydi, tam kaç gün hatırlamıyorum ama pazartesi olmam gerekiyordu cuma günü hala olmamıştım. Erken gebelik testi alıp yaptim evde. İkinci çizgi baya bir silikti. O akşam kan vermeye gittiğimizde beta hcg değeri 64 tü yani baya bi yeniydiAyy siz ne zaman öğrendiniz regliniz ne kadar gecikti
O zaman hala benim şansım var :) peki belirtileriniz neydiBenim çok düzenliydi, tam kaç gün hatırlamıyorum ama pazartesi olmam gerekiyordu cuma günü hala olmamıştım. Erken gebelik testi alıp yaptim evde. İkinci çizgi baya bir silikti. O akşam kan vermeye gittiğimizde beta hcg değeri 64 tü yani baya bi yeniydi
Sadece adet ağrısı gibi bir ağrım oldu. Hatta hergün bugün olucam heralde diyodum ama bi baktim meğer hamileymisimO zaman hala benim şansım var :) peki belirtileriniz neydi
Yani siz beklenen yumurtlama tarihinden 4 gün sonra yumurtladınız. Simdi anladım. Ayy buarada teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana. Daha 2. Denememiz olumsuz da olabilir. Ama olumsuz olduysa bile adet olup kurtulmak istiyorum ya da gebelik varsa öğreneyim daha çok dikkat edeyim diyorum. Hala gelen giden yok yarın 4. Gecikme günü erken gebelik testi almayi düşünüyorum. Bulantı kusma yerlesme kanamasi yaşadınız mı?Sadece adet ağrısı gibi bir ağrım oldu. Hatta hergün bugün olucam heralde diyodum ama bi baktim meğer hamileymisimzaten gamilelik ve regl belirtileri birebir aynı. Eğer çok düzenli bir regl doneminiz varsa yüksek ihtimal hamilesinizdir
Cumartesi ögrendim ama cok yeni canım carsamba bidaha kan vericem daha başlarındaym inşallah kan artısı güzel olursaSiz ne zaman öğrendiniz hamileliginizi. Insallaj sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
Yok canım onları yaşaman için hamileligin ilerlemesi lazım zaten başlarda böyle bir belirti olmuyor. Bende tek belirti adet gecikmesiydi ve hergün adet olucam gibi kasiklarimda bi ağrı. Erken gebelik testi yap silik cizgi ilk 5 dk icinde cikiyosa vardır zaten. Ve dedigin gibi daha çok yeni doktorlar 1 sene olmasa bile normal karsiliyor. Sadece bizler gebelik istiyoruz diye hemen tutsun istiyoruzYani siz beklenen yumurtlama tarihinden 4 gün sonra yumurtladınız. Simdi anladım. Ayy buarada teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana. Daha 2. Denememiz olumsuz da olabilir. Ama olumsuz olduysa bile adet olup kurtulmak istiyorum ya da gebelik varsa öğreneyim daha çok dikkat edeyim diyorum. Hala gelen giden yok yarın 4. Gecikme günü erken gebelik testi almayi düşünüyorum. Bulantı kusma yerlesme kanamasi yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?