hamilelerin çalışma süresi BUNU BİLİYOR MUYDUNUZ? HAMİLE BAYAN 7,5 SAATTEN FAZLA ÇALIŞTIRILAMAZ!!

doğrudur. İş güvenlik kursuna gidiyorum ve bu bilgileri derste gördüm. 7,5 saat max çalışma süresidir.

Ben eski mudurumun gitmesini bekliyorum, yenisi cok naif :) Simdilik idare ediyorum son aylarda bir saat az calismak iyi gelicek ..

Bende sabah 8 30 akşam 8 çalışıyorm. Isverene söylesem kesinlikle kabul etmez bi yolunu bulur kilifina uydurur. Adam à doğumdan sonra 6 ay ücretsiz izin hakkım olduğunu söyledim o işverene bağlı dedi. araştırdım sgk yi aradım bana bu izni vermek zorundaymis. Son aylarda yine söylicem ve bu iznimi kullancam. Isverenim çok bencil özel sektör çok acımasız ki ben bide kargo firmasında çalışıyorum. TÜM şube lerde tabelalar da çalışma saatleri 8'30 18'30 ama bizim sektörde kimse mesai bile almadan 12 saat çalışıyo.

canım ya o senin yasal hakkın söyle bence kendini yıpratma çalışma saatlerin çok uzun özel sektör niye böyle acımasız anlamıyorum ben kamudayken bile zorlanıyorum inan bir an önce günler geçsin ayrılıyım istiyorum Rabbim yardımcımız olsun

Canım çok ta ters gidersem parami verir yollarımızı ayıralım der. Açıkçası şu durumda ses çıkartamiyorum. Eşimin de işi sıkıntılı kasımda işten çıkarma varmış. Anliycagin biraz sıkıntıli. Çalışmayı çok seven biriyim ben ama keşke hamilelikte çalışmama imkanım olabilse diyorum. Mide bulantılari halsizlikler çok zor geçiyor

canım Allah yardımcın olsun çalışmak çok zor gerçekten hamileyken benim de ilk 4 ay çok zor geçti şuan yeni yeni iyiyim ama ağırlaşıyorum giderek 23 haftalık oldum bakalım ne zamana kadar gidebilirim bilmiyorum ankarada yaşıyorum her gün bir saat gel bir saat git uyku da beni çok bunaltıyor bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur

doğrudur. İş güvenlik kursuna gidiyorum ve bu bilgileri derste gördüm. 7,5 saat max çalışma süresidir.
Valla tatlim 170 muhasebecime 45 saate gore yani 6 gun calisanlara bu olanagi sunuyor 4 gun yada 5 gun calisiyorsan zaten 45 saati tamamlamadigin icin kapsama disi kaliyormussun..

Eksik bilgi yani uzgunum.. yada dogrusu nedir tam detaylariyla aciklansin ogrenelim..

2 saat olduguna inanan kurumlar utansin.. boyle birsey yok yaa

kızlar çalışrken hamilelik nasıl gidiyor ben pzartesi öğrendim ve uykudan kafam kalkmıyo 5 gündür zor geliyorum. yarın akşama kadar uyucam akşamları 9.30 da uyuyorum resmen

kızlar çalışrken hamilelik nasıl gidiyor ben pzartesi öğrendim ve uykudan kafam kalkmıyo 5 gündür zor geliyorum. yarın akşama kadar uyucam akşamları 9.30 da uyuyorum resmen
canım ilk aylar çok uyku olur normal ben de öyleydim çalışırken hamilelik zor ama zamanla alışırsın

evet cnm yaaa zor olcak sanırım ama olsun bebeğim sağlıklı olsunda ben her zorluğa razıyım:)
canım aynen onlar için her şeye değer annelik çok güzel bir duygu bebek büyüsün daha güzel olur her şey benim 24 haftalık oldu çok şükür bebeği görünce her şeyi unutuyorsun :)

cnm muhasebe memuruyum hiç yoğun deil işim sakin rahat :) ama ben adım atmya korkuyorum şahsen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…