Hamilelere mastürbasyon yapmak zararlı mı

serpil1818

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
474
487
33
30
Arkadaşlar özellikle tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarımız hamileyken ilişkiye girmek mastürbasyon yapmak zararlı olur mu Hamile olan arkadaşlarımızdan bilgi veren olursa sevinirim Hamileliğin ikinci üçüncü aylarında mastürbasyon yapmak veya ilişkiye girmek bir zarar verir mi bilgisi olan hamile arkadaşlarımız varsa Yardımcı olurlarsa sevinirim özellikle tüp bebek tedavisiyle hamile kalan arkadaşlarımız cevap verirlerse çok çok iyi olur

Normal gebeliklerde dr bir sakınca görmediği sürece ilişkiye girmenin zararı yok ancak tüp bebek daha riskli grup normal gebeliğe göre bence dr a danışmalısınız

Normal gebeliklerde dr bir sakınca görmediği sürece ilişkiye girmenin zararı yok ancak tüp bebek daha riskli grup normal gebeliğe göre bence dr a danışmalısınız
Doğru diyon cnm bi soruyum buraya bilgisi olan var mi diye dedim bilemedim

Nasıl anlatsam size arkadaşlar ilişki değil de bazen ilk aylarda yani ikinci ayda üçüncü ayda mastürbasyon yapmış olsam bir zararı olur mu tüp bebek tedavisi ile hamile kalıp da böyle yapan arkadaşlarımız varsa bana Yardımcı olurlarsa sevinirim

Genelde risk grubu bulunan hamişlerimiz bebişleri normale dönene kadar ki bu doğuma kadar da sürebiliyor kendi özel hayatlarından vazgeçiyorlar benim bir arkadasım ikiz gebelik yaşamış dr riskli deyince 7 ay boyunca eşiyle ilişki yaşamamış bebekler de erken doğum zaten.. yani en sağlıklı doğru cevap dr olacaktır Allah korusun tüp bebek tedavisi uzun meşakatli bir aşama zaten ..

Kasılma olacagından dolayı zararlı diye okumuştum canım

Benim ilk gebeligimde riskli olduğu için doğuma kadar hiç ilişki olmamıştı. Bence hiçbişey bebisini zden önemli değil. Bide tüp yöntemiyle gebe kalmissiniz biraz daha özverili olup kendinizden cinsel hayatınızdan odun verebilirsiniz diye düşünüyorum.

Normal sartlarda dogal gebeliklerde rahim kasilmalarinin bebege fayda sagladigi bile soyleniyor doktorum onceki gebeligimde her kontrolde israrla cinsel hayatiniza ara vermeyin faydali deyip duruyordu. Ama ben korkuyorum tabiki, bunda dusuk riskim var muhtemelen cesaret edemem zaten...

Sağolun arkadaşlar bilgileriniz için bilgisi olan varsa paylasirsa yine iyi olur

Benim arkadaşım da 8 haftalık onunda canı istiyormus yapsami kararsız kaldi

Ben 5 haftalık gebeyken muayeneye gittiğimde doktorum her şey serbest demişti. 7. haftada ve sonraki haftalarda da aynı şeyi söyledi çünkü muayenede kısıtlama gerektirecek bir şey görmedi. Yani normal şartlarda cinselliğin bir zararı yok ama sizin riskli bir durumunuz olup olmadığını doktorunuz bilir. Ona danışın. Bundan da utanmayın, işi bu. Göbeğimi masaya çarptım bebeğe bir şey olur mu sorusundan daha makul ve önemli bir soru. Hiç garipsemeden cevaplayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…