• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelerde saç boyama

gizemtas

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
243
78
18
Merhaba kızlar saçlarımda çok beyaz var ve hamileliğim yeni diye birde bebeğe zarar gelmesin diye boyatamadım ama gören herkes saçların çok beyazlamış deyince sinirler tepeme çıkıyor 😈 sizler boyattınız mı eğer boyattıysanız marka söyler misiniz boyatmayan annelerim beyazları saklamak için neler yaptınız paylaşın benimle 😇😊

Ben boyatmadım, beyazım yok ama dibim gelmişti. Organik boya deseler de riske atmak istemedim. Saçınızın beyazına laf edenlere “bebeğim için boyatmıyorum” derseniz utanırlar bence.

Umarım utanırlar 😊 yoksa ben hiç aynaya bakmıyormuşum gibi davranıyorlar 😊

hiç takmayın ya, ben 5. aydan sonra çok çirkinleştim, gerçekten çirkinleştim 🤣 hiç umursamadım, bana da öyle davranıyorlardı, telefonumu değiştirdim ön kameram beni çirkin çıkarıyor diye meğer hakikaten çirkinleştiğim içinmiş telefonda sorun yokmuş🙈🤣 doğurdum, büyüdüler bile, boşu boşuna sıkmışım canımı🙈🤣

teşekkür ederim hatırlattığınız için😊 dr sormadım daha da sizlerin fikirlerini almak istedim 😊
Ben de planlı gebelik düşünüyorum, önümüzdeki günlerde transferim var, sizin gibi beyazlarım çok. 3 ay bekleyeceğim tabi ki ama bakalım öneriler nelermiş, ilişiyorum şuraya.

hiç takmayın ya, ben 5. aydan sonra çok çirkinleştim, gerçekten çirkinleştim 🤣 hiç umursamadım, bana da öyle davranıyorlardı, telefonumu değiştirdim ön kameram beni çirkin çıkarıyor diye meğer hakikaten çirkinleştiğim içinmiş telefonda sorun yokmuş🙈🤣 doğurdum, büyüdüler bile, boşu boşuna sıkmışım canımı🙈🤣
Gülerek okudum yazdıklarını moralim bi nebze yerine geldi 😊 umarım Birgün bende böyle güzel hatırlarım bu anları ❤️

Gülerek okudum yazdıklarını moralim bi nebze yerine geldi 😊 umarım Birgün bende böyle güzel hatırlarım bu anları ❤️

Tabii ki öyle hatırlayacaksın amaaaaaan ev alsan beğenmezler, işe girersin eleştirirler, hamile kalmazsın konuşurlar, hamile kalırsın konuşurlar. Hiç umursama, insanlar hep konuşuyor😬

İlk 3 ay riskli diye boya yapmadım.. sonra araştırım youtubede bir sürü doktor izledim kendi doktorumada sordum.
Boyanın bebeğe zararı yok diyolar. Bende zaten düşünmüyorum .
Heee kokudan etkilenebilirsin. Boya yaparken maske tak ağızına.

Ben 3. ay sonra boyadım 4.ay 7.ay ve doğuma 1-2 hafta kala, ve ben hem acıcı hem normal boya süren biriym.
Çocuğum 11 aylık şuan bi sıkıntısı yok 😀
Yine kendi tercihin ama 3. Aydan sonra beyazları kapatmak için boya kullanabilirsin.

Benim kendimi iyi hissetmem için boyamam şarttı , yoksa o diple depresyona girebilirdim😀

3 aydan sonra bitkisel boyayla diplerine tamamen degdirmeden yani bas derine degdirmeden surebilirsin yada bitkisel boyani al kuafore gidip daha kolay boyatabilirsin sac derine degmeden daha rahat olur. Ben 4. Aydayim tek tuk onlerde beyazlarim var ona bile sinirim bozuluyor ama ne kadar az boyasam iyi diye dusunuyorum 5. Ayda ve doguma 3 hafta kala boyamayi dusunuyorum diplerine cok degdirtmeden. Rossmanda satilan organik sertifikali natura balance boyadan alacagim amonyakta icermiyormus

Merhaba kızlar saçlarımda çok beyaz var ve hamileliğim yeni diye birde bebeğe zarar gelmesin diye boyatamadım ama gören herkes saçların çok beyazlamış deyince sinirler tepeme çıkıyor 😈 sizler boyattınız mı eğer boyattıysanız marka söyler misiniz boyatmayan annelerim beyazları saklamak için neler yaptınız paylaşın benimle 😇😊
Kuaforde boyattım
13 hafta dolar dolmaz

Kına düşündünüz mü acaba? Boyadan daha masum olduğunu düşünüyorum ben

Merhaba, doktorum ilk üç ay onermedi. Maskarayla idare ettim. Sonrasında bitkisel boya yapabilirsin dedi. Bitkiselle devam ediyorum ama çok sık değil. Bir boya, bir rötuş gidiyorum.

Hamilelik ve doğumdan sonra benimde arttı. Emzirme döneminde nolur nolmaz diye boyatmıyorum korkudan insan panik yapıyor. 🤭😄
Bana da genç yaşta bu ne hal diyenlere de gülüp geçiyorum.
Şu anda çocuk uyuduğunda duş alıp uyumak bana en büyükleri bakım 😍

Ben de saçımı boyatmadim beyazlarım var. Biomagic doğal bir boya araştırabilirsiniz bu geçici saç tebesirleri vb bakabilirsinjx

Back