Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk adet gününü 1 sayarak 35. Gunde test yapin diyor jinekologlar. Bence kaset test.Adet gecikmesinin kaçıncı gününde test yapılır kan destimi diğer testmi acaba
duzenlı bı adet dongun varsa beklenen adetten 14 gun once kadar yumurtlama olur. 2 3 gun ılerı gerı oynayabılıyr duzenlıde dahi:) bu gunden sonrakı 1 hafta yada 10 gun ıcınde rahme yerlesıyor. en erken 8. gun kanda bhcg artmaya baslıyor. eger rahme 10 gunde yerlestıyse hatta 12 gun de ıhtımal dahılınde daha gec kana bhcg gececegınden daha gec testte cıkıyor. yanısi 8. gun kanda cıkacaksa ıdrarda 10. 11. gunlerde cıkması beklenır. eger normal yumurtlama gununde olduysa adet gunu yaptıgında testte cıkmama olasılıgı cok dusuk. eger gec yumurtlarsan 1 hafta kadar adet gununde cıkmaz mısal . o yuzden en temızı doktorların dedıgı gıbı adetın 10 gun kadar gecmesı. ama bızz kesın bekleyemeyecegımızden erken gebelıkle olcerız bu da adeten 3 gun 4 gun kadar onceye denk gelır:)Adet gecikmesinin kaçıncı gününde test yapılır kan destimi diğer testmi acaba
Ewt duzli olarak bı adet dongum var ve 2gun gecikti test için kaç gün bklemm gerekduzenlı bı adet dongun varsa beklenen adetten 14 gun once kadar yumurtlama olur. 2 3 gun ılerı gerı oynayabılıyr duzenlıde dahi:) bu gunden sonrakı 1 hafta yada 10 gun ıcınde rahme yerlesıyor. en erken 8. gun kanda bhcg artmaya baslıyor. eger rahme 10 gunde yerlestıyse hatta 12 gun de ıhtımal dahılınde daha gec kana bhcg gececegınden daha gec testte cıkıyor. yanısi 8. gun kanda cıkacaksa ıdrarda 10. 11. gunlerde cıkması beklenır. eger normal yumurtlama gununde olduysa adet gunu yaptıgında testte cıkmama olasılıgı cok dusuk. eger gec yumurtlarsan 1 hafta kadar adet gununde cıkmaz mısal . o yuzden en temızı doktorların dedıgı gıbı adetın 10 gun kadar gecmesı. ama bızz kesın bekleyemeyecegımızden erken gebelıkle olcerız bu da adeten 3 gun 4 gun kadar onceye denk gelır:)
2 gün gecikti ise evde test yapabilirsinizEwt duzli olarak bı adet dongum var ve 2gun gecikti test için kaç gün bklemm gerek
ohoo ben sımdıye yapmıstımEwt duzli olarak bı adet dongum var ve 2gun gecikti test için kaç gün bklemm gerek
Ewt duzli olarak bı adet dongum var ve 2gun gecikti test için kaç gün bklemm gerek
ohoo ben sımdıye yapmıstımşaka bı yana cıkar testte yuksek ıhtımal cıkmazsa ve adet olmazsan da bekle bı kac gun daha .:)
Test yaptım bugunEwt duzli olarak bı adet dongum var ve 2gun gecikti test için kaç gün bklemm gerek
3cu günüm geciyo adetiminTest yaptım bugun
Yeni 2aydir evliyim duzli oluyom adetimi düğünden önce oldum düğünden sonrada bi kere oldum günü gününe ve 3gun geciyo daha olmadimDemek ki düzeni bozan Bir durum oluştu adetinizde.neden olabilir stres falan mı yaptınız
Adetimin 3gunude geçti daha olmadim ama belde çok ağrım var adet olmuyorum diemiki acabaGebelik istiyormusunuz eğer evet se cevabınız biraz daha bekleyin tekrar test yapın veya kan testi.hayirsa ve adetiniz hiç gecikmez diyorsanız doktor önerisiyle adet söktürücü kullanabilirsiniz ama doktor bile 1 hafta 10 gün bekletin bu işlem için.