hamileler yardimm

ebrulikis

Biliyorum birgun geliceksin bebegim...
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
821
188
53
Hamileler yardimmmmm. Adetten 6 gun once lekelenmesi baslayip hamile olan var mi

var canım ben aynen dediğin gibi oldum dört gün sürdü kahverengi lekelenmeler pembeleşti sonra da kesildi. Adet günüm iki gün geçince test yaptım pozitif çıktı.

Olabilir canim. Yerlesme kanamasi oluyo bazen ama yogun mu ?
Yogunlasti adet oldum bu ayda tutmadi artik utaniyorum esime adet oldugumu nasil soyleyecegimi dusunuyorum moralimin bozukoldugunu gorunce anliyor zaten. Bu ay corek otu bal karisimi yiyorum hayirlisi olsun bakalim ocak subat gibi tup bebege geciyoruz kismetse

var canım ben aynen dediğin gibi oldum dört gün sürdü kahverengi lekelenmeler pembeleşti sonra da kesildi. Adet günüm iki gün geçince test yaptım pozitif çıktı.
Ne guzel ama benim ki adete dondu malesef birgun lekem oldu ikinci gun adet. Cok korktum adetten kesilecegim diye

Hic uzulme, sıkma canini. Hepsinin bir zamani var inan. Allahim ne zaman nasip ettiyse o zamani bekliyo bebisin :) senin elinde olan bisey degil ki bu. Allah yardimcin olsun. Sorunsuz sıkıntisiz bebek sahibi olursun insallah :)

Hic uzulme, sıkma canini. Hepsinin bir zamani var inan. Allahim ne zaman nasip ettiyse o zamani bekliyo bebisin :) senin elinde olan bisey degil ki bu. Allah yardimcin olsun. Sorunsuz sıkıntisiz bebek sahibi olursun insallah :)
22 yasinda erken menepozla karsilasmaak ve amh testinin bir yil onceki sonucu0.16 cok dusmesi biraz yipratti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…