• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLELER YA DA BİLENLER YARDIMCI OLABİLİR Mİ HAMİLE MİYİM :(

Dilkenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
2.305
3.910
83
Selam hanımlar ben burayı hep okuyorum ama nadiren yazıyorum biz 7 aydır deniyoruz ama bir türlü nazlı bebikimiz gelmiyor her ay galiba psikolojik olarak bir belirti yaşardım ama bu ay çok fazla şey oldu ben de çok şaşkınım psikolojik mi yoksa hamiş miyim bilmiyorum artık kafayı yiycem.. BELİRTİLER ; benim göğüslerimde çok fazla kist var her zaman hassas ama normalde adetten 2-3 gün önce daha da hassaslaşırdi ama şimdi 10 gün önceden basladi. Karnımda 10 güne yakındır inanılmaz bir gaz ve gaz sancısı var kasıklarıma sanki biri yumruk atıp kaçıyor 😂 bir de sol kaburgamin 1 parmak altına iğneler batıyor sanki. Akıntım zaten 7/24 hep olur ve de sürekli ateşim 36..9 veya 37.5 arası. Son olarak da gözümün önü kararıyor ama gözümün önü kararirken başım da ağrıdığı için ben bunu tansiyona yoruyorum. Yani anlayacağınız kafam çok karışık adetime 3 gün var test yaptım şimdilik negatif :/ yardımcı olursaniz çok sevinirim 💓

Valla canım ilk zamanlar bu kadar belirti olur mu bilmiyorum . Mesela ben 6 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim . Çünkü kasık ağrılarım dışında bi belirtim yoktu . Adet olcakmisim gibi ağrılarım oluyodu. Ama herkesin belirtileri farklıdır . Inşallah hamilesinizdir :)

İki sene boyunca her ay bu belirtileri bende yaşadım çoğu pskolojik. 6. 7. Hafta gibi başlıyor belirtiler zaten adetle çok benziyor fark yok nerdeyse. Diyelim ki hamilesin bunlar evet belirti testte çıkması gerekirdi. Zaten değer yükseldikçe belirti artıyor. Yine de umarım hamilesindir hakkında hayırlısı

Valla canım ilk zamanlar bu kadar belirti olur mu bilmiyorum . Mesela ben 6 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim . Çünkü kasık ağrılarım dışında bi belirtim yoktu . Adet olcakmisim gibi ağrılarım oluyodu. Ama herkesin belirtileri farklıdır . Inşallah hamilesinizdir :)
Valla işte ben de anlayamadım dediğim gibi kafayı yiyor olabilirim :)))

İki sene boyunca her ay bu belirtileri bende yaşadım çoğu pskolojik. 6. 7. Hafta gibi başlıyor belirtiler zaten adetle çok benziyor fark yok nerdeyse. Diyelim ki hamilesin bunlar evet belirti testte çıkması gerekirdi. Zaten değer yükseldikçe belirti artıyor. Yine de umarım hamilesindir hakkında hayırlısı
Haklısın gerçekten her seferinde kendime takma takma takma demekten bir hal oldum ama olmuyor iste.. ben 32-33 günde bir adet oluyorum acaba geç mi dölleniyor diye bile düşünüyorum :(

Haklısın gerçekten her seferinde kendime takma takma takma demekten bir hal oldum ama olmuyor iste.. ben 32-33 günde bir adet oluyorum acaba geç mi dölleniyor diye bile düşünüyorum :(
Adet tarihinden tam 14 gün öncedir yumurtlama dönemi bu herkeste aynı. 14 geri say ya da en kolayı lh kiti al takip yap zamanını.

Kizlar testi yaptıktan 1 dakika sonra çıktı ne dersiniz adetime 2 gün var

Eklentiler

• IMG_20200408_141931.jpg
    IMG_20200408_141931.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar bi yorum yaparmisiniz bugün de silik çıktı dün de aynıydı normalde biraz daha netleşmesi gerek miyor muydu sanırım umutlanmamaliyim 😔 (ikisi de aynı fotoğraf ışık farkı var sadece )

Eklentiler

• InShot_20200409_165548720.jpg
    InShot_20200409_165548720.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 28
Back