• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HAMİLELER VE RAHATSIZ OLACAKLAR BAKMASIN YERLEŞME KANAMASI ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bebisisteyenler1

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
9
0
16
32
Merhaba hanımlar hamileler ve görselden rahatsız olacak arkadaşlar lütfen bakmasın. Adetime üç gün var bu şekilde devamı gelmeyen bir akıntım oldu. Yaklaşık bir haftadır beyaz uzayan akıntım ve ara ara karın ağrım var (normalde adetimin ilk günü ağrır). Dün ve bugün de sabah saatlerinde az bir bulantım oldu. Hamilelik olabilir mi ne düşünüyorsunuz yerleşme kanaması mıdır? (Daha önce erken testler yaptım ve sonuç hüsran oldu bu yüzden test yapmadım soranlara) Benzer şeyler yaşayanlar yanıtlarsa sevinirim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Merhaba hanımlar hamileler ve görselden rahatsız olacak arkadaşlar lütfen bakmasın. Adetime üç gün var bu şekilde devamı gelmeyen bir akıntım oldu. Adetim düzenlidir. Yaklaşık bir haftadır beyaz uzayan akıntım ve ara ara karın ağrım var (normalde adetimin ilk günü ağrır). Dün ve bugün de sabah saatlerinde az bir bulantım oldu. Hamilelik olabilir mi ne düşünüyorsunuz yerleşme kanaması mıdır? (Daha önce erken testler yaptım ve sonuç hüsran oldu bu yüzden test yapmadım soranlara) Benzer şeyler yaşayanlar yanıtlarsa sevinirim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Test yaparsanız cikar bence

Merhaba arkadaşlar.
Oncelikle bir bebegi olmasini isteyen herkese, rabbim bu duyguyu yasatsin insallah. Bebegi olanlari da rabbim korusun. Yardiminiza deneyiminize ihtiyacim var.
Ovulasyon takibi yapıyorum. 27 nisanda yumurtladim, pik gördüm. 28-29-30 nisan normal gecti. 1 mayısta akşama doğru kahverengi leke geldi. Peçete ile silince geldi. 2-3-4 mayistada devam etti. 5 mayista hic gelmedi, kahverengi leke durdu. Sadece kahverengi ve peçete ile silince geliyordu. 27 nisanda yumurtladigim için 27 nisana +14 gün eklersek 11 mayısta regl olmam lazim. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok memnun olurum. :)

Back