• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileler ve kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oznurozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
187
276
53
27
Arkadaşlar 7 gün gecikmem var 1 haftadır da bel ağrısı mide bulantısı kaşık ağrısı çekiyorum.. 2 gün önce kanım sınırda çıktı 1.20 bugün idrar testi yaptım evde ama hamilelik yok. Sorum aslında şu, gecikmenizin kaçıncı günün de doğru sonuç aldınız ben mi erken test yapıyorum😏

Arkadaşlar 7 gün gecikmem var 1 haftadır da bel ağrısı mide bulantısı kaşık ağrısı çekiyorum.. 2 gün önce kanım sınırda çıktı 1.20 bugün idrar testi yaptım evde ama hamilelik yok. Sorum aslında şu, gecikmenizin kaçıncı günün de doğru sonuç aldınız ben mi erken test yapıyorum😏
Hamilelik için deger 5 üzeri olmalı 1.20 sınır olmuyor bide belirtiler çok kafanı karıştırmasın hiç belirti olmadan hamile olabiliyor belirtiler bazen psikolojik ben adet 8 gün gecikince ögrendim testte silik çıkmıştı pko oldugu için gecikme normal Bi durumdu bende ama senin regl düzenli oldugu halde 7 gün geçtiyse çıkardı şuana kadar

Arkadaşlar 7 gün gecikmem var 1 haftadır da bel ağrısı mide bulantısı kaşık ağrısı çekiyorum.. 2 gün önce kanım sınırda çıktı 1.20 bugün idrar testi yaptım evde ama hamilelik yok. Sorum aslında şu, gecikmenizin kaçıncı günün de doğru sonuç aldınız ben mi erken test yapıyorum😏 canm benim 8 gün geçti yaptım çok net çıkmıştı olsaydı çakardı bence inşallah vardır rabbim isteyen herkese versin inşallah sizede

Hamilelik için deger 5 üzeri olmalı 1.20 sınır olmuyor bide belirtiler çok kafanı karıştırmasın hiç belirti olmadan hamile olabiliyor belirtiler bazen psikolojik ben adet 8 gün gecikince ögrendim testte silik çıkmıştı pko oldugu için gecikme normal Bi durumdu bende ama senin regl düzenli oldugu halde 7 gün geçtiyse çıkardı şuana kadar
8 günün içindeyim mesela şuan ve dün gece regli olacağım sandım o kadaar ağrıya rağmen ne bir kanama ne iç çamaşırımda bir lekelenme olmadı.

Herkeste aynı ilerlemiyor durum kiminde geç çıkıyor testte kiminde erken belirtide olcak diye bi şart yok ben adetim geciktikten birgün sonra öğrendim hafif kasık ağrısından başka bi belirtim yoktu vücutla alakalı sanırım..

Geç döllenme olmuş olabilir. Gecikmenin 5. Günü idrar testiyle öğrenmiştim ben. Siz kan vermişsiniz negatif çıkmış. Muhtemelen hamile değilsiniz. Yine de doktora gidin, gecikmenin başka sebepleri olabilir, muayene olmanızda fayda var.

Back
X