Hamileler ve Daha Önce Hamilelik Yaşayanlar Bakar mısınız???

aleysa

hoşgeldin dünyam :-)
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
1.596
1.470
248
Merhaba arkadaşlar
sat tarihim 30 eylül, adetlerim genelde düzensizdir. Yine bu ay gecikme olunca defalarca idrar ve kan tahlili yapıldı ve sonuç hep negatif. Bu sabah lavaboya gidince peçeteye kan bulaştı. Çok şükür 11 gün gecikmeden sonra bugün adet oluyorum dedim ama bu saat oldu çamaşırımda bir damla kan yok. Sadece birkaç defa lavabodayken peçeteye kan bulaştı, devamı gelmedi. Daha önce adet olacağım zaman ilk gün doğru düzgün kanamam olurdu, bugün hiç öyle olmuyor. Adetin ilk gününü bu şekilde geçiren var mı? Yoksa yerleşme kanaması denilen şey bu olabilir mi? Daha önce hiç gebelik yaşamadığım için anlam veremiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

ben yerleşme kanamasını yaşamıştım bat.tan iki üç gün evvel açık kahverengi lekelenmelerim olmuştu üç gün sürdü üçüncü günü pembeleşti adet olacağım diye düşünürken sonraki gün hiç akıntı falan gelmedi bir hafta sonra test yaptım ve sonuç belirgin bir şekilde pozitifti. yaşadıklarım belki fikir edinmene yardımcı olur diye yazdım.

Hamile olmayı istiyorsan umarım hamilesindir. Fakat test negatif çıkıyorsa hava değişimi yahut stresten de böyle durumlar oluyor maalesef

sağol canım ilgin için. adetim geciksin tamam da dünkü peçeteye gelen kan ne oluyor ona anlam veremiyorum. kafayı yiycem artık devamı da yok adet de olmadım

kan nasıl bir görünümdeydi önemli olan o yerleşme kanamalarında daha kahverengimsi akıntı gibi bir lekelenme olur, sizdeki durum kan gibiyse yani kırmızı, sulu kırmızı ise bu yerleşme kanaması olmaz ama tabi yorum yapmak zor en garantisi kan testi yaptırmak ve asla ilaç kullanmamak (özellikle adet söktürücüler)

geçen hafta kan testi yaptırmıştım sonuç 0.8 evet bendeki ilk başta kırmızıydı sonra gün içerisinde daha da azaldı zaten. peki neden adet söktürücü kullanma dediniz? gebelik olabilir diye mi yoksa başka sebepten mi

Bende yerleşme kanaması yaşadım.Koyu kahve az miktarda bir kandı ama pkolu olarak hamile kaldığım için ben buna benzer şeyleri her ay yaşamıştım adetim gecikiyordu ve az miktarda 2-3 gün kan geliyor ve sonra adet oluyordum.yani pko ya da başka bişeyin habercisi de olabilir.sadece yerleşme kanaması daha koyu kahveydi.inşallh gönlünden geçen olur.

inşallaaaahhhh, insan bir umutla bekleyince herşeyi acaba gebelik belirtisi mi diye düşünüyor
zaten düzensiz bir adet periyodum var ama bir defa kanama başlayınca normal 3-5 gün adet olurdum hep. ilk defa böyle birkaç damla ile karşılaşıp kesilme olunca yine umutlandım işte, üstelik tüm testler negatif çıkmasına rağmen

kadın doğumcuya gittiniz mi peki? çünkü sizinle aymı şeyi yaşadım aylarca ve pko çıktı.Bende aynı sizin gibi ilk defa çocuk düşününce yaşadım bu lekelenmeyi.hep bilinçaltı işte....

kadın doğumcuya gittiniz mi peki? çünkü sizinle aymı şeyi yaşadım aylarca ve pko çıktı.Bende aynı sizin gibi ilk defa çocuk düşününce yaşadım bu lekelenmeyi.hep bilinçaltı işte....
yarın sabaha randevum, gidicem bir aksilik çıkmazsa. inşallah bir problem çıkmaz ve en kısa zamanda sizin gibi bebişimi göbişimde taşımak nasip olur :)

İnşallah bende merak ettim problem neymiş alıntıyla paylaşırsan çok sevinirrim

Ben 6.ayımda hamile kaldım ama öncesi var benim maalesef önce vajinismus vardı bende.sonra daha onu yenmeden rahmimde miyom çıktı doktor ameliyat olmadan çocuk sahibi olursan bebek tutunamaz dedi ameliyt oldumAmeliyattan sonra 6 ay hamilelik yasak dedi doktor..sonra epilepsi var bende Nöroloji doktorum 4 yıl tavsiye etmiyorum dedi (dinlemedim çok şükür problem yaşamadım) en sonda pko çıktı Doktorum tedaviye gerek duymadı ama adetlerim düzensiz olduğu için yumurtlama günümü bile hesaplayamıyordum.Soğan suyuna başladım adetim düzene girdi ve hamile kaldım.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Belki soğan suyundan değildir tesadüf olmuştur diyecem ama soğan suyunu içtikten sonraki üç ay adetimin düzene girmesi de tesadüf olamaz herhalde.Yani bende zor bir süreç atlattım seni çok iyi anlıyorum..

Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin, darısı da başıma olsun inşallah :)
bizde 6 aydır bebek istiyoruz ama henüz yok. adetlerim düzensiz, tıpkı senin gibi yumurtlama gününü falan kestiremiyorum, sürekli akıntım var zaten. Az önce doktora gittim, kan tahlili istedi öğleden sonra alabilirsem sonucu alıcam ama ultrasonda baktı gebelik yok yine maalesef

İnşallah bende merak ettim problem neymiş alıntıyla paylaşırsan çok sevinirrim
aldım tahlil sonuçlarını, hiçbir problem yok. sıkıntıdan stresten gecikiyormuş. Tarlusal kullanıcam. adetin ilk günü de doğum kontrol hapına başla, 2 ay kullan sonra tekrar gel dedi. adetleri düzene sokmaya çalışıcaz ama bu da 2 ay daha geç bebiş demek oluyor doğum kontrol hapına başlamasam çok kararsızım offffff... böyle düzensizken hamile kalamazmıyım ben

üzülme aleysa hamile kalınca benim gibi nasıl abartmışım diyeceksin...şimdi öyle diyorum resmen kısırmışım gibi üzülüyordum..Bana da iki doktor pko için ilaç vermişti (ki senin bir sorunun bile yokmuş ) ve adetlerin düzelene kadar korun demişti ama bende senin gibi çok sabırsızdım.Antalyanın en iyi doktorlarından birine gittim bana korunmana gerek yok ilaç bile kullanmana gerek yok pkon ciddi derecede değil yumurtlaman var ama düzensiz dedi.Yani ben önceki iki doktoru dinleseydim korunacak ve kimbilir kaç ay daha kaybedecektim alışmışlar doğum kontrol hapı ya da başka ilaç verip göndermeye.yani demek istediğim gittiğin doktorun ne kadar işinin ehli ona çok dikkat et öyle karar ver.Bir de daha önce söylemiş mydim bilmiyorum.Ben soğan suyuyla adetimi düzene soktum.Senin stresten yumurta kaliten düşük oluyormuş ya benimki de pkodan kalitesizdi.soğan suyuda kaliteli yumurta oluşumunu sağlıyor.kadınlar kulübünde forumlardan araştır bak harika sonuçlar var

Canım ben yerlesme kanaması görmedim ama benim adetlerimde 2 gün erken yada gecikmeli oluyor ve ilk gün kan sadece peceteye geliyordu. Testte negatif cıkmıs. Stresten fln kaynaklanıyordur bnce.

Canım ben yerlesme kanaması görmedim ama benim adetlerimde 2 gün erken yada gecikmeli oluyor ve ilk gün kan sadece peceteye geliyordu. Testte negatif cıkmıs. Stresten fln kaynaklanıyordur bnce.
evet canım strestenmiş, öyle dedi dr ama işte o peçeteye kan geldikten sonra 5 gün geçti başlamadı hala adetim

ilaç yerine soğan kürü ile düzene sokmaya çalışsam acaba olur mu diye dün çok araştırdım. ama okudukça kafam karıştı, çünkü herkes farklı bişey yazmış adet bittikten sonra mı başlıycam, öyleyse kaçıncı gün başlıycam anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…