Hamileler ve anneler lutfen yardim edin

Gulcaan54808

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
4
0
1
28
Selam arkadaslar 2 hafta once hamile oldugumu ogrendim, fakat planli bir hamilelik olmadigi icin adetimin tarihini hatirlamiyorum oylesine bir hesab yaptik dr la 4 5 haftaliksin dedi, 1 hafta sonra ultrasona gønderdi fakat ultrasona gitmeden once kanam oldu hemen acile gittik ve bebek utrasonda gørulmedi, Kan test i yaptik kan da hala hamilyim, dis gebelik zanettiler dis gebelikte yok ama bebek e dage hic birsey yok, ultrasonda hala gørunmuyor, iki gundur sadece lekelenmem vardi simdi yine kanamam var yine kan test i aldilar hala cevab yok delirmek uzereyim, sormak istedigim, benim gibi boyle olaylar yasayan Annemler varmi, sizce dusuk mu yaptim, evde test yaptim ve hala 2 cizgi cikiyor

Ultrasonda gozukmesi icin belli bir degere cikmasi gerekiyor o da 6. Haftalar gibi sanirim (burda okuduklarimdan yola cikarak yaziyorum) , kanama varsa onun icinde progestan veriyorlar diye okudum. Acilde sana mudahele etmediler mi? Cok gecmis olsun insallah saglikla kavusursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…