S suzannaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2021 205 127 33 26 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suzannaz #1 Herkese merhaba hamiş bayanlar idrar testinizi ne zaman yaptınız ? Adetten önce yaptıysanız adetten kaç gün önce yaptınız? Adetten sonra ise kaç gün sonra yaptınız? Ve kaset tipi ile mi etken gebelik testi ile mi yaptınız ?
Herkese merhaba hamiş bayanlar idrar testinizi ne zaman yaptınız ? Adetten önce yaptıysanız adetten kaç gün önce yaptınız? Adetten sonra ise kaç gün sonra yaptınız? Ve kaset tipi ile mi etken gebelik testi ile mi yaptınız ?
zuzucuum Ve insanlar,tercihleri ile kaderlerini imzalarlar. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2018 1.993 1 1.861 133 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suzannaz #2 Canım ben adetten 2 gün önce ard arda ikisi ile de yaptım ikisinde de pozitif çıktı
S suzannaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2021 205 127 33 26 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suzannaz #3 zuzucuum .!.: Canım ben adetten 2 gün önce ard arda ikisi ile de yaptım ikisinde de pozitif çıktı Genişletmek için tıkla... Herkeste aynı sonuç verir mi acaba ben yaptım negatif çıktı aman idrarı damltınca tek çizgi olan yer boyandı gibi kıpkırmızı oldu
zuzucuum .!.: Canım ben adetten 2 gün önce ard arda ikisi ile de yaptım ikisinde de pozitif çıktı Genişletmek için tıkla... Herkeste aynı sonuç verir mi acaba ben yaptım negatif çıktı aman idrarı damltınca tek çizgi olan yer boyandı gibi kıpkırmızı oldu
zuzucuum Ve insanlar,tercihleri ile kaderlerini imzalarlar. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2018 1.993 1 1.861 133 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suzannaz #4 suzannaz .!.: Herkeste aynı sonuç verir mi acaba ben yaptım negatif çıktı aman idrarı damltınca tek çizgi olan yer boyandı gibi kıpkırmızı oldu Genişletmek için tıkla... 2 saat tuttunuz mu idrari veya ilk idrar mıydı
suzannaz .!.: Herkeste aynı sonuç verir mi acaba ben yaptım negatif çıktı aman idrarı damltınca tek çizgi olan yer boyandı gibi kıpkırmızı oldu Genişletmek için tıkla... 2 saat tuttunuz mu idrari veya ilk idrar mıydı
S suzannaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2021 205 127 33 26 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suzannaz #5 zuzucuum .!.: 2 saat tuttunuz mu idrari veya ilk idrar mıydı Genişletmek için tıkla... Sabah kalkar kalkmaz
zuzucuum .!.: 2 saat tuttunuz mu idrari veya ilk idrar mıydı Genişletmek için tıkla... Sabah kalkar kalkmaz
D dogatam Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2021 1.749 1.548 63 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suzannaz #6 Birincisinde adetimi 3 gün geçince diğerini 4 gün geçince sabah saatlerinde değil öğleden sonra yaptım hatta aksamuzeri gibi
Birincisinde adetimi 3 gün geçince diğerini 4 gün geçince sabah saatlerinde değil öğleden sonra yaptım hatta aksamuzeri gibi
S suzannaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2021 205 127 33 26 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suzannaz #7 dogatam .!.: Birincisinde adetimi 3 gün geçince diğerini 4 gün geçince sabah saatlerinde değil öğleden sonra yaptım hatta aksamuzeri gibi Genişletmek için tıkla... Ben adetime 3 gün kala yaptım fakat negatif çıktı
dogatam .!.: Birincisinde adetimi 3 gün geçince diğerini 4 gün geçince sabah saatlerinde değil öğleden sonra yaptım hatta aksamuzeri gibi Genişletmek için tıkla... Ben adetime 3 gün kala yaptım fakat negatif çıktı