Bal karabiber limon bende duymustum aslinda deniyorum simdi insallah iyi gelirOksuruk icin
Bala karabiber ve limon karistirip cay kasigiyla yiyosn benim bebeklikten beri annem oksurugumu bunla keser. Birde gogsune dayanabilir msn bilmiyorm biraz igrenc ama bal surup karabiber dokup tulbent ile sarip sabaha kdr yatiyosn. Sabah bali emmis oluyo karabiberler kaliyo ilik dus
Cok ama cok teşekkür ederim Allah razi olsun. Kac gündür mahvetti beni öksürük. Kendimden degil bebisten korkuyorum ;((Hamilelerde grip döneminde özellikle nane-limon-ıhlamur, zencefil, papatya, rezene, kuşburnu ve normal çay verilebilir. Ballı süt ve sahlep serbesttir. Burun akıntısı için dekonjestanlar yerine tuzlu su veya okyanus suları tercih edilmelidir. Ateş yükslme eğilimi gösterirse günde 1 veya 2 defa Parasetamol alınmalıdır. Bütün bunların yanında bol su ve tazı sıkılmış meyve suları iyi gelmektedir.
MUTLAKA DOKTORA BAŞVURULMASI GEREKEN DURUMLAR
1. Ateş 38.5 derecenin üzerine çıkarsa ve birkaç gün içinde düşmezse,
2. Soluk alıp vermede güçlük varsa,
3. Göğüs ağrısı ortaya çıkarsa,
4. Şiddetli kulak ağrısı, kulaktan akıntı ve kanama olursa,
5. Döküntü ve kızarıklık ortaya çıkarsa,
6. Ense sertliği ortaya çıkarsa,
7. Birkaç gün içinde düzelememe ve ciddi derecede hastalık durumu varsa.
Alintidir
Cok ama cok teşekkür ederim Allah razi olsun. Kac gündür mahvetti beni öksürük. Kendimden degil bebisten korkuyorum ;((
Ayva ile birlikte mi yenilcek hic duymadim yarin deneyeyim ayva meyve yani zarari olmaz benceAyvayı doğrayıp haşlayın kabuklarıyla hoşaf gibi yeyin suyunu için hemen kesiyor öksürüğü birebir deneyin mutlaka. Zararı yoktur heralde ayvanın
Tesekkur ederim canim yaptim simdi hemen kasikladim bogazi yakıyor inslalah iyi gelirSifa olsun bal karabiber limon keser hemen kivamlinkoyu hazirla bas ucuna koy ara ara kasikla. ♥
Tesekkur ederim canim yaptim simdi hemen kasikladim bogazi yakıyor inslalah iyi gelir
Suyunu içip ayvaları yiyeceksiniz. 2. içtiğinizde kesiyor hemenAyva ile birlikte mi yenilcek hic duymadim yarin deneyeyim ayva meyve yani zarari olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?