• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler lütfen hiç bir çaremiz kalmadı yardım edin .

zeynepizmir844

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
106
0
96
İzmir
kız kardeşim 86 doğumlu ilk doğumunu 5 sene önce yaptı hamilileginin 4. ayından sonra uykusuzluk problemi başladı .. gece ve gunduz bir gram uyku uyumadan gecirdi .. son beş ay boyunca nobetleşe bekledik .. yataga hiç giremedi .... sürekli geceleri tıkanıyor gozleri açık birden sıcramaya başlıyor ... ne cektiğimizi bi ALLAH bilir bir de biz ...hamile oldugu için hiç bir ilaçı kullanamadı. Pasiflora dışında . (bitkisel oldugu için doktorunun verdiği tek ilaçtı )..

şimdi bile bunları yazarken hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ...
ve
kardeşim 2. hamile ALLAH biliyor ya hamile olduğunu duyunca annemde bende gönül rahatlığıyla sevinmedik .. çünkü kardeşimin ne cektiği dun gibi aklımızdaydı ... birde ultrasonda Miyom olduğu çıktı ... ve hamileliği çok riskli oldugunu soylediler .Doç Dr Ömer SÜDEKAN ' son derece guven verdi . sürekli kontol altında . miyon bi dert , uykusuzluğu dahada dert . ALLAH 'a gece gunduz dua ediyorum ailecek eridik bittik tukendik . beterinden saklasın ama .. kimsenin basına vermesin ama hamileliği boyunca uykusuzluk yaşayan varmı ? kızkardeşim yine 5. ayında ve bir haftadır uyku uyumadı .. uyuyacak gibide değil .. nedendir nasıl atlatıcaz bilmiyorum ....lütfen bu konuda yardım edin ..

canım valla Allah yardımcınız olsun,gebelikte son aylara doğru uykusuzluk başlıyormuş,bende bazen yatağa yattıktan 2 saat sonra uyuyabiliyorum.

Back