Hamileler lütfen bakabilir mi

selimesayar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
9
1
1
21 haftalik gebe karnı oturunca katlanır mi ve yumuşacık olur mu ve mide kısmı düz olup sadece al göbek mi sis olur son olarak bel kıvrimı kaybolur mu

21 haftalik gebe karnı oturunca katlanır mi ve yumuşacık olur mu ve mide kısmı düz olup sadece al göbek mi sis olur son olarak bel kıvrimı kaybolur mu
O dediğin herşey olabilirde olmayabilir de böyle bi rutiel yok. Sen neyden şüpheleniyorsun onu sor daha doru yönlendirilirsin

Bunlar kişiye özel durumlar olabilir. Ben 21+4 haftalık hamileyim karnım daha yeni hafifçe çıktı şuan 5 aylık olduk ama insanlar benim hamile olduğumu ben söylemeden anlayamaz öyle bir karın yani. Ben hep zayıf bi insandim kendimi bildim bileli sanırım beslenme seklimde etkili pek de kilo almadım. Minicik göbeğime aynada dönüp dönüp bakıyorum
Bebeğiniz saglikliysa hiç bir şeyi sorun etmeyin

Canim arkadaşı ciddiye alma, erkek arkadasi ile ilişki yaşamış 6kere adet olmuş bütün testler negatif ama halaaa hamile olabileceğini sanıyor.
Bir önce ki konusunda 5aylik hamileyim belirtilerimi herseyi yazdım ama dikkate almadı. Üstelik 5aylik değil 6aylik hamileymişim hesabimi yanlış yapmışım da yazmışım haftadan çevirince

Sen psikologa gitmedin mi hala ?
Kim olduğunu tahmin ediyorum.
İnsanlari ugrastirma artik.
Gebe filan degilsin kabul et.

Az daha beklesin o zaman benden önce doğuracak

Sen psikologa gitmedin mi hala ?
Kim olduğunu tahmin ediyorum.
İnsanlari ugrastirma artik.
Gebe filan degilsin kabul et.
Hahahahah ay ben siz yazınca çaktım davayi Allahim sen akıl fikir ver ya cok güldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…