hamileler litfen hipotiroidi için yardım edin

beybi34

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
157
0
hamileler yardımmm

şuan 14 haftalık hamileyim hipotiroidiyim ve tsh ım 10 lardan daha yeni 3.1 e düştü ama şimdide normal olan t3 üm 1.11 e düşmüş ne oluyo anlamadım önce 4 hafta çeyrek sonra15gün yarım son 10 gündürde 1 levoration kullanıyodum niye düşüyo bu t3 anlamadım yardım edin

hamileler yardımmm

şuan 14 haftalık hamileyim hipotiroidiyim ve tsh ım 10 lardan daha yeni 3.1 e düştü ama şimdide normal olan t3 üm 1.11 e düşmüş ne oluyo anlamadım önce 4 hafta çeyrek sonra15gün yarım son 10 gündürde 1 levoration kullanıyodum niye düşüyo bu t3 anlamadım yardım edin

geçmiş olsun canım,bende 3,5 yıldır hipotiroid ve haşimoto var kızmın doğumundan sonra çıktı,şu anda 9 haftalık hamileyim,öğrenene kadar günde 1 levotiron kullanıyordum..sonra dr 7. haftadan itibaren 1tam 1 çeyrek arttırdı..çok şükür herşey yolunda..ama bence senin ilacının dozunu ayarlayamamışlar..bide hamile kaldığında değerlerin nasıldı?. çünkü ilaçları düzenli kullandığın sürece bir sorun olmaması lazım...nacizane tavsiyem bence başka bir endokrinoloji uzmanına görün:teselli:

X