ben ozellıkle dr olanlar sormak ıstıyorum gebe bayanlar lazer yaptırabılırmı
ben genıtal ve alt bacak dusunuyorum
dıyorlarkı lazer bıkar mm derıye gecıyor daha fazla gecmıyor dıye ayrıca lazere ılk seansa gıttıgım kıs 6-7 aylık gebeydı ve gunde onlarca kadına kendı lazer yapıyordu annamadım
tesekurler drcum
ama o bolge oyle bı sekılde doguma gıtmek ıstemıyorum sanırım bende sızın yaptıgınızı yapcam
bebeklerınızde sorun yoktur ınsallah
doguma daha 6-7 ay var bu arada 3-4 seans yapsam yuzde 90 ı bıter sanırım kalanıda okadar önemsemem yeterkı çoğu bitsin
tesekurler 3.aydan sora yapıyım ozaman
iyi günler... Benim doktorum (acı badem hastanesinden) lazer ile ilgili bilgi verirken,hamilelere ve süt emziren bayanlar için kesinlikle hiçbir yan etkisi yoktur dedi...bende zararlı biliyordum...
ya yazılanları okuyunca agzım acık kalıyor. ben 3 yıl önce yaptırmıştım, adetim 5 günden 20 güne cıktı. kist meydana geldi ve cocugum olmuyor. ya ne farkeder o sekilde doguma gidilse.. bebegin saglıgından daha mı önemli. 2 haftada bir kuafore gidip agda yaptırın hic olmadı. sakın yaptırmayın. ben 1 degil 1000 pismanım.
lazer , cep telefonları,baz istasyonları,plazma tvler ve laptoplar dna bozulmasına neden oluyor demıstı bır dr arkadasım oyuzden bunlara karsı dıkkatlıyımdır laptopu kucagıma koymuyorum hep masanın üstündedir
dogumdan soraya kaldı galıba bı lazer ısı
ama cemen lazer yaptırıp tamamen olmasada %90 kıllarından kurtulan arkadaslar var
acaba bınde bırlık bır ıhtımal sanamı denk geldı
gecmıs olsun ve bunları dıkkate alacagım
off öyle dra gıtmek cok zor olcak nası gıtcem öyle doguma yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?