• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon hamileler lazer yaptrabilir mi?

safkan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
1.254
16
116
İstanbul
ben ozellıkle dr olanlar sormak ıstıyorum gebe bayanlar lazer yaptırabılırmı
ben genıtal ve alt bacak dusunuyorum
dıyorlarkı lazer bıkar mm derıye gecıyor daha fazla gecmıyor dıye ayrıca lazere ılk seansa gıttıgım kıs 6-7 aylık gebeydı ve gunde onlarca kadına kendı lazer yapıyordu annamadım

ben ozellıkle dr olanlar sormak ıstıyorum gebe bayanlar lazer yaptırabılırmı
ben genıtal ve alt bacak dusunuyorum
dıyorlarkı lazer bıkar mm derıye gecıyor daha fazla gecmıyor dıye ayrıca lazere ılk seansa gıttıgım kıs 6-7 aylık gebeydı ve gunde onlarca kadına kendı lazer yapıyordu annamadım

Ben hastalarıma kesinlikle önermiyorum. tek izin verdiğim bölge yüz bölgesi. Çünkü hamilelikte zaten bir kendini beğenmeme durumu var. Bir de yüzdeki kılları almassak iyice üzmüş oluyorum onları die düşünüyorum. Bence doum olup minişinizi kucağınıza aldıktan sonra bu işi yaptırın. Ben de 2 hamileliğimde douma 2 gün kalana kadar hep lazer yaptım ama hamile hastalarımı hep beklettim. (Ne demişler doktorun dediini yap yaptıını yapma dieyasakkelime) Böyle kıymetli bir hediyeyi beklerken boşverin biraz daha kıllarla uğraşmaya devam edin. Sevgiler.:ecrin_bebek:

tesekurler drcum
ama o bolge oyle bı sekılde doguma gıtmek ıstemıyorum sanırım bende sızın yaptıgınızı yapcam
bebeklerınızde sorun yoktur ınsallah
doguma daha 6-7 ay var bu arada 3-4 seans yapsam yuzde 90 ı bıter sanırım kalanıda okadar önemsemem yeterkı çoğu bitsin

tesekurler drcum
ama o bolge oyle bı sekılde doguma gıtmek ıstemıyorum sanırım bende sızın yaptıgınızı yapcam
doguma daha 6-7 ay var bu arada 3-4 seans yapsam yuzde 90 ı bıter sanırım kalanıda okadar önemsemem yeterkı çoğu bitsin

tesekurler drcum

Yanlış anlaşılmasın lütfen, ben hamileliklerimde kendime lazer yapmadım.Hastalarıma uygulama yaptım. Hiç bir hastama da önermedim. Bu arada hamileliğin ilk 3 ayında lazer kesinlikle yasak. Yine de keyfiniz bilir. Umarım herşey gönlünüzce olur.opuyorumnanaktan

iYı GÜNLER... Benim doktorum (Acı Badem hastanesinden) lazer ile ilgili bilgi verirken,hamilelere ve süt emziren bayanlar için kesinlikle hiçbir yan etkisi yoktur dedi...Bende zararlı biliyordum...

iyi günler... Benim doktorum (acı badem hastanesinden) lazer ile ilgili bilgi verirken,hamilelere ve süt emziren bayanlar için kesinlikle hiçbir yan etkisi yoktur dedi...bende zararlı biliyordum...

emzirenlerde bir sakınca yok ama hamilelerde tibbi literatüre geçen çalışmalar olmadığı için yapmamakta fayda var di,e düşünüyorum doğrusu

ya yazılanları okuyunca agzım acık kalıyor. ben 3 yıl önce yaptırmıştım, adetim 5 günden 20 güne cıktı. kist meydana geldi ve cocugum olmuyor. ya ne farkeder o sekilde doguma gidilse.. bebegin saglıgından daha mı önemli. 2 haftada bir kuafore gidip agda yaptırın hic olmadı. sakın yaptırmayın. ben 1 degil 1000 pismanım.

ya yazılanları okuyunca agzım acık kalıyor. ben 3 yıl önce yaptırmıştım, adetim 5 günden 20 güne cıktı. kist meydana geldi ve cocugum olmuyor. ya ne farkeder o sekilde doguma gidilse.. bebegin saglıgından daha mı önemli. 2 haftada bir kuafore gidip agda yaptırın hic olmadı. sakın yaptırmayın. ben 1 degil 1000 pismanım.

Çok geçmiş olsun. Bu yaşadıklarınıza lazerin sebep olduğunu hiç zannetmiyorum. Dolayısıyla keşke yaptırmasaydım die suçluluk duymayın sakın. Kötü bir tesadüf olmuş sanırım. Umarım herşey gönlünüzce olur.:teselli:

cemen cıddımısın ılk defa duyuyorum boyle bıseyı
valla o bolge cok kalın kıl yapısına sahıp oldugu ıcın ajda kanama yapıyor o yuzden bıktım valla en azından 2-3 seans yapsamda ıncelıp seyrelse kalanını bende alırım ajdayla
off nası kurtulucam ben bu kıllardan yaa

ya safkan yapma lütfen.. kanama yapıyorsa krem sür ama sakın lazer yaptırma. Zaten sunu söyliyey
m 2-3 seans birsey farkettirmeyecektir ama bebegin ve senin saglıgın icin gercekten cok zararlı. Sonra cok pişman olacabilirisin, lütfen yapma

Dr. JldBycn hanım, bunlar tesadüf degil. Gercekten bu rahatsızlıkar tüm hayatımı alt ist etti. Ve lazerden önce hicbir rahatsızlıgım yoktu. Kendi doktorum da lazer genetik mutasyona sebep olan en önemli seydir dedi bana.

Tekrar geçmişolsun. Ben bu işe başladığım yıllardan beri en çok araştırdıım konu bu. Pek çok literatür taradım (yabancı kaynaklı) emin olun pek çok patolog ve onkolog doktorla da birlikte araştırdık ama normal şartlar altında mutasyona sebep olacak bir durum göremedik. Eğerki lazer aynı bölgeye hergün saatlerce nokta atış yaparsa ve bu işlem günlerce durmadan devam ederse belki mutasyon vb. durumlara yol açar. Ama uygulanan tedaviler de neredeyse üstüste atışlar bile yapılmıyor.
Ama doktorunuz öyle bir yorumda bulunduysa bizim bilmediğimiz birşeyler biliyor olsa gerek En iyisi ben biraz daha güncel literatürü tarıyayım. Umarım en kısa zamanda bir daha hasta olmamak üzere iyileşirsiniz.a.s.

Bir de tekrar belirtmem lazım, hamilelere lazeri önermiyorum.:CüvCüv::umursamaz:

Doktor hanım tesekkür ediyorum.

Benim doktorum da her yıl yurtdışına gidip 3 ay kalıyor ve devamlı arastırıyor.

Ben bunu yasadım kimsenin yasamasını istemiyorum, sırf biraz güzellik olsun diye yaptırdıgım lazer gercekten bütün hayatımı alt ist etti.

lazer , cep telefonları,baz istasyonları,plazma tvler ve laptoplar dna bozulmasına neden oluyor demıstı bır dr arkadasım oyuzden bunlara karsı dıkkatlıyımdır laptopu kucagıma koymuyorum hep masanın üstündedir
dogumdan soraya kaldı galıba bı lazer ısı
ama cemen lazer yaptırıp tamamen olmasada %90 kıllarından kurtulan arkadaslar var
acaba bınde bırlık bır ıhtımal sanamı denk geldı
gecmıs olsun ve bunları dıkkate alacagım
off öyle dra gıtmek cok zor olcak nası gıtcem öyle doguma yaa

lazer , cep telefonları,baz istasyonları,plazma tvler ve laptoplar dna bozulmasına neden oluyor demıstı bır dr arkadasım oyuzden bunlara karsı dıkkatlıyımdır laptopu kucagıma koymuyorum hep masanın üstündedir
dogumdan soraya kaldı galıba bı lazer ısı
ama cemen lazer yaptırıp tamamen olmasada %90 kıllarından kurtulan arkadaslar var
acaba bınde bırlık bır ıhtımal sanamı denk geldı
gecmıs olsun ve bunları dıkkate alacagım
off öyle dra gıtmek cok zor olcak nası gıtcem öyle doguma yaa

Hiç dert etmeyin bence. Doktorlar öyle şeylerin kusuruna bakmaz. Hele hamile iken hiç bakmaz. a.s.

Back